Fjalar!  Helse
Intimitet
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
 
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!

Spør ekspertene om
 - Alder
 - Belasningsskader
 - Forbrenning
 - Komme i gang
 - Kondisjon
 - Kosthold
 - Kroppsvekt
 - Motivasjon
 - Muskelbygging
 - Oppstramming
 - Opptrening etter sykdom
 - Overtrening
 - Rusmidler og narkotika
 - Slanking
 - Smerter og skader
 - Styrketrening
 - Teknikk
 - Trening
 - Treningsopplegg

Stol på magefølelsen

Er du usikker på kjæresten eller en veninne? Det kan være lurt å stole på magefølelsen eller kvinnelig intuisjon.

>>>Les mer

Kjapp håndjager gir trøbbel med tidlig sædavgang

For tidlig sædavgang, eller prematur ejakulasjon, er et av de problemene nordmenn oftest søker hjelp for hos sexologiske rådgivere i Norge.

>>>Les mer

Nyt din kropp og kom i bedre kontakt med din seksualitet.

Idag så oversvømmes vi her i den vestlige verden av seksualitet i den forstand at den offentlige bluferdigheten er kraftig forminsket i forhold til skriftlig og billedlig seksualitet. Man kan ikke åpne en avis, se på TV, eller lese et vanlig ukeblad uten å se bilder eller tekst som spiller på sex.

>>>Les mer

Myk sex, eller sex uten penetrering

Har sexlivet blitt litt ensformig og preget av rutine? Det vanlige kjappe forspillet, og så inn-ut til han, eller hvis dere er heldige- begge kommer? Hva med å prøve å ha litt mere sensuell sex, hvor det er avtalt på forhånd at det ikke skal være noen penetrering, bare nytelse av hverandre med hender og tunge?

>>>Les mer


ANNONSE

Glem ikke hverandre i julestria

Det er ofte at tiden før jul kan være stressende og hva passer ikke bedre enn å gi sin partner en overraskelse. Massasjeolje, god og lun stemning, stearinlys og litt tid for dere selv er alt dere trenger.

>>>Les mer

CAT stillingen

Alle kjennner til de tradisjonelle samleiestillingene, som misjonærstillingen med han på topp eller med henne øverst. Bakfra eller stående er også stillinger som mange bruker. Men det finnes andre stillinger hvor mulighetene for at kvinnen skal bli tilfredstillt er større. En stilling som er ny og spennende kalles for CAT stillingen, som står for The Coital Alignment Technique. Det betyr omtrent for samkoordinasjons-samleiestillingen. Puh!

>>>Les mer

Er du lei av de samme stillingene hver gang dere har sex?

Prøv noen nye for variasjon og fornyelse i sexlivet. Du behøver ikke være akrobat eller yogadronning for å få til litt sprekere sex, men ta utgangspunkt i den kroppen og den fysikken du har og bruk fantasien!

>>>Les mer

Intimbarbering.

Endelig er sommeren her, med lette klær og bikini badebukse. Tiden er inne for å barbere og style seg sånn at man tar seg best mulig ut.

>>>Les mer

Ukens sextips!

Sex på kjøkkenbenken er spontant, frekt og utrolig opphissende. Sett deg på benken og fortell han at du har lyst på han akkurat der og da. Omfavn han med benene dine når han er inne i deg. Hold han hardt med benene og møt han støt mot støt.

>>>Les mer

Si nei til konservativ sex og la våren hjelpe dere til å få samlivet til å spire igjen.

Påsken står for døren og våren varmer ditt hjerte. de fleste av oss føler seg nok litt lettere og gladere når man kjenner varmen fra solstrålene og ser snøen smelte. Noen føler seg kanskje også litt nyforelsket. Mange av oss lar nok mye av det positive som finnes komme i skyggen av en hektisk hv

>>>Les mer

Valentines Day

Valentines Day eller valentins dagen på norsk er en ganske ny skikk her i landet. Dagen blir feiret den 14 februar med kort og blomster eller gaver til den man er glad i.

>>>Les mer

Tips for en stressfri og romantisk førjulstid.

Er du godt i gang med juleforberedelsene? Eller henger du litt etter og tenker med stigende panikk på alt som du enda ikke har kjøpt og gjort?

>>>Les mer

Novemberhygge

Regnet pisker mot ruten, det er iskaldt og mørkt både om morgenen og om kvelden. Det begynner å bli lenge siden vi koste oss ute og det var sommer og lune kvelder.

>>>Les mer

Kos i høstmørket.

Kanskje tiden er inne til å slå et lite slag for litt nærhet og god hverdagssex i høstmørket. Det er absolutt den tiden på året som vi kryper innendørs, så hvorfor ikke krype litt nærmere partneren med det samme.

>>>Les mer

Ukens sex tips!

Fortell din partner hva du vil, hva du liker og hva som må til for at du skal få orgasme. Det å snakke åpent om hva som tenner deg kan virke like opphissende på deg selv som på din partner, noe som da også ender med at sexen også blir enda bedre.

>>>Les mer

Tenåringer og kropp.

Noen betraktninger rundt det å vokse opp, gryende seksualitet, lyst og forventninger. Tenårene er kanskje den mest spennende tiden og samtidig den vanskeligste og mest krevende tiden i livet.

>>>Les mer

Annonser

Mest leste artikler
Tantra , ekstatisk nytelse med enkle teknikker.
Mange mennesker som opplever dyp seksuell ekstase, føler ikke bare en kroppslig nytelse men også at ekstasen åpner opp for en høyere spirituell dimensjon.

Klikk for å lese mer!

Piff opp sexlivet med noen nye samleiestillinger!
Lær deg til å bli en kreativ elsker. Ved å utforske forskjellige samleie stillinger kan du å din kjære nå nye høyder, samtidig som sexlivet får en ny gnist.

Klikk for å lese mer!

Intimbarbering
Den sensuelle følesen av en glattbarbert vagina er for mange menn uimotståelig. Om du er kvinne og ønsker en liten landingsstripe eller vil være helt glatt, eller du er mann som ønsker glattbarberte testikler så finnes det.........

Klikk for å lese mer!

Mer om tantra, de sju chakraene.
Vi har tidligere skrevet om Kama Sutra og tantrisk elskov, og i den forbindelse kommet med tips om øm og sakte elskov. Men denne gangen skal vi ta for oss de sju chakraer som kroppen har i følge den tantriske tradisjon.

Klikk for å lese mer!

CAT stillingen
Alle kjennner til de tradisjonelle samleiestillingene, som misjonærstillingen med han på topp eller med henne øverst. Bakfra eller stående er også stillinger som mange bruker. Men det finnes andre stillinger hvor mulighetene for at kvinnen skal bli tilfredstillt er større. En stilling som er ny og spennende kalles for CAT stillingen, som står for The Coital Alignment Technique. Det betyr omtrent for samkoordinasjons-samleiestillingen. Puh!

Klikk for å lese mer!

Chakra-massasje.
Vi har tidligere skrevet litt om tantra, tantrisk sex og om Kama Sutra. I denne artiklen vil vi gå mere detaljert inn på hvordan bruke de forskjellige Chakraene.

Klikk for å lese mer!

Erotica , erotiske og pornografiske bilder filmer og bøker.
Erotiske tekster og bilder har fascinert mennesket til alle tider. Vi finner materiale av denne typen helt fra oldtiden, og fra alle verdens hjørner.

Klikk for å lese mer!

Onani tips for kvinner.
Flere og flere kvinner ser viktigheten i å være trygg på sin egen seksualitet. Den beste måten å bli kjent med sin egen seksualitet og sine erogene soner er å onanere. Slapp av, fantaser og nyt jenter !

Klikk for å lese mer!


 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2020

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.