Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet > Onani >

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Kjapp håndjager gir trøbbel med tidlig sædavgang

For tidlig sædavgang, eller prematur ejakulasjon, er et av de problemene nordmenn oftest søker hjelp for hos sexologiske rådgivere i Norge.


av Nathalie Nilsen    Oppdatert 09.05.2012 12:25:18   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Tips:

  • 1.Tøm urinblæren før du har sex.

  • 2. Bli kjent med kroppen din. Onaner.

  • 3. Bruk sex som lek - ikke krav.

  • 4. Du kan prøve med tykt kondom, ikke flere utenpå hverandre.
    De kan sprekke.

  • 5. Finn riktig stilling, en der du ikke kommer så langt inn og kan trekke deg ut, stoppe, og begynne igjen.

  • 6.Noen klienter har forsøkt bedøvende midler som gel eller spray, og erfart at det kan hjelpe. Husk å tørke godt av deg så det ikke smitter over på henne.

  • 7.Dersom man kjenner seg helt fastlåst, kan man trenge sensualitetstrening. Da trenger man profesjonell rådgiver.
De seks teknikkene:


Mestre onani

Onaner med tanke på kvinnens orgasme. Ikke din egen. Med andre ord: Bruk tid. Jobb opptil 15 minutter. Du kan la deg komme til punktet eller platået der du finner ”point of no return”, men du får ikke komme før tiden er ute.

Klem

Hvis du går varm under samleie eller onani, stopp opp og klem rundt penis like under penishodet. Bruk tommel og pekefinger til å legge et fast trykk på urinrøret, som ligger langs undersiden av penis.

Når er ejakulasjon uunngåelig?

Seksuell respons kan deles i fire: Spenning, platå, orgasme og avspenning. Platået og orgasmen - de fleste menn snubler over det ene og inn i det andre. Trikset er å roe seg ned såpass at du kjenner det er et spekter av følelser i hele den seksuelle responsen. Vurder også hvor opphisset du er på en skala fra 1-10 og prøv å holde deg på en 7-er.

”Sexercise”

Gjør Kegel-øvelsene: Kegel er en øvelse der du trener bekkenbunnsmusklaturen (dem du bruker for å starte og stoppe å tisse). Når du lærer deg øvelsen kan du gjøre den hvor som helst - ved pulten og imens du kjører.

Press, ikke støt

Ert henne, press penishodet mot klitoris, legg penis i vaginalåpningen der hun har flest nerveender. Under samleiet fokuserer du på små, korte bevegelser der du ikke går lenger enn to til tre centimeter inn i henne. Du varer lenger om du ikke støter energisk under hele samleiet.

Vær høflig

Damene først, gutter. Og jeg snakker ikke bare om å holde opp døren for henne, gjør henne glad. Bruk fingrene og munnen.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.