Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet > Onani >

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Onani tips for kvinner.

Flere og flere kvinner ser viktigheten i å være trygg på sin egen seksualitet. Den beste måten å bli kjent med sin egen seksualitet og sine erogene soner er å onanere. Slapp av, fantaser og nyt jenter !


av Lystogglede.no    Oppdatert 06.08.2006 14:48:23   

Del på Facebook
annonse

Flere og flere kvinner ser viktigheten i å være trygg på sin egen seksualitet. Den beste måten å bli kjent med sin egen seksualitet og sine erogene soner er å onanere.
Mastrubering / onani har tidligere vært svært tabubelagt.
Ikke alle føler at det å ha sex eller onanere er naturlig for dem, men det viser seg at det nesten er like mange kvinner som menn som onanerer.

Kvinner som onanerer og som da samtidig utforsker sine erogene soner har også større glede av sitt seksuelle samliv.
Det finnes ikke noe fasit for hvordan man skal onanere, alle er forskjellige, noen får klitorisorgasme mens andre får vaginal / G – Punkts orgasme.

Onani tips

1. Du må ha lyst til å onanere, gjør det for deg selv ikke fordi at din partner eller andre mener at du burde gjøre det.

2. Sørg for at du er alene og at ingen kommer og forstyrrer deg, lås gjerne døren.

3.Kle av deg

4. Legg deg ned, i sengen, sofaen eller på gulvet, det er viktig at du ligger behagelig. Ligg på ryggen, med bøyde ben .

5. Fantaser før du onanerer.
Det er viktig at du slapper helt av og lar din seksuelle fantasi løpe.
Tenk på en tidligere seksuell opplevelse eller en seksuell fantasi du har lyst til å utforske.

Hvis du har problemer i starten så les et voksent blad eller se litt på en porno film

for å få fantasien i gang. Dette kan være en god starthjelp for de som har litt problemer med å slippe fantasien løs, slik at de blir seksuelt opphisset.

6.Utforsk kroppen din.
Beføl kroppen din samtidig som du lar din seksuelle fantasi løpe. Smør deg inn med en deilig massasjeolje hvis du ønsker litt ekstra velvære for deg selv samtidig.

Smør også klitoris og skjedeåpningen godt inn med et glidemiddel. Kjærtegn deg selv neden til samtidig. Bruk et par fingre eller en vibrator til å utforske vagina. Hvis du bruker en vibrator så smør denne godt inn med glidemiddel og la den utforske dine erogene soner og leke seg sakte frem, og inn i din vagina.

En vibrator er ypperlig til massasje av klitoris, noe som ofte vil gi kvinnen en klitorisorgasme. Det finnes også spesial designede vibratorer som både stimulerer vagina/ G- Punktet med roterende bevegelser og vibrasjoner samtidig klitoris blir stimulert av en egen liten vibrator.

7. Lær å kjenne dine erogene soner.
Les vår artikkel om G – punkts orgasme og kvinnens seksuelle anatomi for å lære mer om dine erogene soner.

8. Pirr deg selv til klimaks.
Når du kjenner at du er nær en orgasme, så ta en liten pause, stopp helt eller bruk sakte bevegelser.

Fortsett så videre med stimuleringen til du føler du nærmer deg orgasmen på nytt. Du kan da ta deg en ny pause eller øke tempo trykket på stimuleringen slik at du får orgasme.

9. Ri på bølgene.
Fortsett stimuleringen når du kjenner at orgasmen kommer, men ikke glem å nyte samtidig, dette kan gi lengre og kraftigere orgasme.

10. Får ikke orgasme.
Ikke fortvil hvis du ikke får en orgasme første gang du prøver. Det er med orgasme som med alt annet øvelse gjør mester. Noen kvinner trenger mer stimulering en andre kvinner , andre klarer ikke å slappe av..... Det er kan være mange årsaker til at en kvinne ikke får orgasme.

Det finnes kremer
som gjør klitoris mer følsom ved å øke blodgjennomstrømningen. Dette i kombinasjon med en liten klitoris vibrator kan være til god hjelp for mange kvinner som ikke klarer å slappe av og får orgasme når de onanerer. Får du det ikke til, så prøv igjen. Når du først blir fortrolig med å onanerer med eller uten sexleketøy så vil mest sannsynlig også dine orgasmer komme.

Slapp av, fantaser og nyt !
ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.