Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Orgasme > G-punktet >

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Litt om G-punktet

G-punktet er et område i kvinnens skjede som består av mange nervetråder og derfor er spesielt følsomt. Punktet eller området fikk sitt navn etter den tyske legen Ernst Grafenberg som først beskrev området i medisinske tidsskrifter i 1930-årene.


av Lystogglede.no    Oppdatert 07.06.2006 23:21:30   

Del på Facebook
annonse

Områdets egentlige funksjon er å virke smertelindrende ved fødsel da stimulering av området vil frigi endorfiner i blodet som virker smertelindrende og smerteterskelen forhøyes derfor ved stimulering.
Men i seksuell sammenheng så vil stimulering av område vekke intens lystfølelse og kan gi kraftige orgasmer, noen ganger med ejakulasjon.

G-punktet sitter på skjedens fremre vegg ( dvs opp mot magen )ca 3-5 cm innenfor åpningen. Det sitter nære urinrøret og blærehalsen. Det kan godt ligge litt til siden og man kan kjenne det som en liten forhøyning. Det kan kjennes litt ruglete ut sammenliknet med området rundt. Den beste måten å stimulere G-punktet på er enten med fingrene, eller med en spesialformet vibrator. Denne typen vibrator har en bøyet tupp som lettere kan stimulere punktet enn det en penis kan. Under et vanlig samleie så vil også penis gni mot punktet, men det er kanskje ikke nok til å oppnå orgasme. Den stillingen som egner seg best for stimulering av punktet er kanskje å gjøre det bakfra hvor penis vil øve et sterkere trykk på området.

Det kan være en god ide å bruke god tid og evnt et glidemiddel. Området trenger et visst press for å bli skikkelig stimulert, og det er viktig å slappe av. Kanskje ikke ha som mål at man skal oppnå orgasme for da er det lett å binde seg. Det kan være bedre å bare nyte og å kjenne etter hva som er godt og hva slags stimulering man foretrekker.

G-punktet har vært omgitt av en del myter, og det har vært sagt at ikke alle har det. Det siste er ikke sant, alle kvinner har det og det gjelder bare å bruke tid til å finne det.


Onani tips for kvinner.

ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.