Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Orgasme > Kvinnens orgasme >

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Faker hun sin orgasme

Dette er et spørsmål som mange menn stiller seg. Hvis en kvinne føler sterke forventninger fra sin partner, og føler seg presset til å få en orgasme, vil hun trolig ikke kunne opp nå dette naturlig heller.


av Lystogglede.no    Oppdatert 16.03.2006 22:16:58   

Del på Facebook
annonse
Under slike omstendigheter vil en del kvinner fake en orgasme for å innfri forventningene til partneren. Det sies at ca 70 % av kvinnene faktisk faker en orgasme.

Det er svært viktig for at man skal ha et godt seksualliv at ingen av partene legger for stort press eller forventinger på den andre parten. Tillit, ærlighet og samspill må til for å kunne ha et godt seksualliv.

Til alle men så vil vi si, ikke stress henne, du får jo ditt samleie uansett. Det er heller ikke det viktigste under et samleie er at dere nyter denne intime stunden sammen. Hvis hun under samleie ligger å tenker på at du forventer at hun skal hyle i ekstase, så vil hun garantert ikke få noen orgasme og i tillegg så ødelegger dette hele hennes opplevelse av akten.

Hvordan kan du vite om hun faker heller ikke?

Det første en man må forstå er hvordan en kvinne kan oppnå sin orgasme. De fleste kvinner vil kunne få orgasme ved stimulering av klitoris. Noen trenger kanskje å få sitt G – punk stimulert. For å vite om hun faker eller ikke må du også forstå hva som får henne til å komme.

Følgende ting kan tyde på at hun faker en orgasme.

  • Kunstig / overnaturlig stønning som minner om en pornofilm. Hvis dette ikke er naturlig for din kvinne, faker hun mest sannsynlig.


  • Hvis lyden ikke gjenspeiler det som foregår. Feks hvis du har oral sex med henne og du tar en pause og hun stønner videre.


  • Hvis du ikke merker at PC muskulaturen strammer seg rundt din penis. Hvis hun holder på å få, eller har en orgasme bør du også merke disse sammentrekningene i hennes muskulatur.


  • Hennes pust. Hvis hun puster tungt når hun oppnår sin orgasme, så vil dette også vedvare en stund etterpå. Hun kan ikke stoppe dette selv og hvis hun har normal pust rett etter så faker hun mest sannsynlig.


Disse punktene kan ikke gi noen sikkerhet  for at hun faktisk faker, noen kvinner hyler og stønner høyt under orgasme. Hvis du gjenkjenner flere av punktene er det nok sannsynlig at hun faker.

Hvordan takler du dette da? Spør henne pent etter samleie og en mistenkelig orgasme om den var ekte eller ikke. Forklar henne at hun ikke trenger å gjøre dette for å tilfredsstille deg. Kanskje hun aldri har hatt en orgasme før, for men høres dette kanskje rart ut men dette er ikke unaturlig for kvinner.

Det er nå viktig med et langt  og romantisk forspill neste gang dere skal ha samleie. Maser hennes klitoris med et velegnet glidemiddel slik at klitoris får økt blod gjennomstrømning og at hun våt og heltent når dere gjennomfører samleie. Muligens så vil hun kanskje få sin orgasme før deg, men det er ikke noe å bry seg om.
For flere orgasme tips se våre andre artikler om orgasme.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.