Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Seksuelle problemer >
Relateret tema
  - Ereksjons- problemer
  - Fortidlig utløsning
  - Impotens
  - Orgasme problemer
  - Smerter ved samleie
  - Svinnende sexlyst

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Kan sex i et langvarig forhold være spennende?

Mange par klager over at sexlivet blir forutsigbart og uspennende etterhvert. Han har kanskje oftere lyst enn henne, og maser stadig om mer enn det han får med det resultat at hun blir lei og synes at han er masete.


av Lystogglede.no    Oppdatert 04.04.2010 19:56:48   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Kanskje hun også stiller opp og gjennomfører samleie uten å være spesiellt opphisset. På denne måten så kjenner hun ikke på sin egen lyst og sex blir snart til noe man vil ha overstått raskest mulig. Eller det er han som mister lysten, kanskje er det hele for rutinepreget eller han kjenner ikke igjen den søte jenta han giftet seg med. Mange par er ganske forskjellige, både i forhold til døgnrytme, interesser, behov og verdier og dette kommer frem etterhvert når den første forelskelsen har gitt seg. Det er også mange par som sliter når barna er små, og forholdet blir til et arbeidsfellesskap, man er mor og far og det er jobb og 1000 ting som skal ordnes. Man blir slitne av hverdagen og orker ikke lengre anstrenge seg for å være attraktive partnere for hverandre. Dårlig økonomi, sykdommer og tidkrevende hobbier familier,barn og venner kan også gjøre sitt til at man glir fra hverandre og nedprioriterer det erotiske. Man glemmer rett og slett å være kjærester, og mange tenker heller ikke over at det er viktig å ta vare på denne delen av livet. Kjærlighetslivet går ikke alltid på skinner uten innsats, fra begge.
Ja, det er mange skjær i sjøen, og lett å finne problemer. Men løsningene behøver ikke å være så langt unna. Først av alt, man må se på det som er positivt. Et par som har holdt sammen i mange år kjenner hverandre godt, både de gode og dårlige sidene til den andre. Man har sannsynligvis utviklet både forståelse og ømhet for den andre. Man har gått i både motbakker, og opplevd store gleder sammen og derfor har manutviklet et sterkt samhold.
Så om følelsene ikke flammer lengre, så er det vel mulig å blåse litt liv i glørene?
Prøv å gjøre noe nytt sammen. Alt fra det å reise til et nytt sted, gå ut å spise, finne på en ny hobby eller fritidsaktivitet sammen vil skape spenning. Kjøp noen nye klær sammen, kanskje litt sexy undertøy kan piffe opp hverdagen litt? Skru av TVn og drikk et glass vin og snakk sammen! Kommuniser ordentlig, ikke bare prat. Vis interesse for den andre, gå gjerne litt i dybden og snakk om drømmer og planer og ønsker. Gjør partneren din litt nyskjerrig på deg igjen, vis at du har tanker og lyster som du gjerne vil dele. Lytt til den andre, og gjør en skikkelig innsats for å ikke såre, men rose og støtte partneren din. Ofte så lar vi bitterhet og surhet ødelegge den gode stemningen. Alt er ikke rettferdig hele tiden, noen ganger gir vi mere enn vi får. Kanskje vi damer skulle være litt mere spontane. Mange menn har lyst til å elske feks på kjøkkenet midt i matlagningen. Hvorfor ikke? Hvis dere er alene så er det vel bare å la det stå til, farlig er det jo ikke! Og er det barn til stede så kan man kanskje heller antyde at kjøkkenbordet kan gjerne brukes, men ikke før barna har lagt seg....
Ta en tur i skogen en fin sommerdag. Gå langt bort fra allfarvei, finn et usjenert sted for en romantisk og kanskje litt frekk piknik. Eller ta en tur i bilen, de fleste har hatt heftige stunder her i ungdommen og det er vel ingen ting i veien for at man kan ha det også når man er voksen. Kanskje det er på tide å anskaffe et sexleketøy, feks en vibrator eller noen deilige massasjeoljer. Eller se en erotisk film sammen, det kan vekke opp den trøtteste partner. Tør å le og være tullete sammen, ikke ta alt så høytidlig.

Sex behøver ikke være perfekt bestandig, det viktigste er at det er gøy og litt spennende. Vær kreativ, så kommer den gamle lidenskapen til å blomstre opp, og kanskje nå nye høyder!Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.