Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Seksuelle problemer >
Relateret tema
  - Ereksjons- problemer
  - Fortidlig utløsning
  - Impotens
  - Orgasme problemer
  - Smerter ved samleie
  - Svinnende sexlyst

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Mindre sex, kan gi deg bedre sex

Det er ikke altid det å ofte ha sex gir den beste for for sex. Kåt, spontan og hemnigsløs sex kan gi langt større nytelse.Legg derfor større vekt på hvordan du kan pirre din partners seksuelle lyster, enn hvor ofte dere har sex.


av Lystogglede.no    Oppdatert 21.10.2007 23:06:37   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Det er derfor viktig at man ikke er så fokuser på at man bør ha sex ofte, men heller la de samleiene man har være spontane fordi at man har lyst der og da.

Istedenfor å tenke på selve sex akten, prøv heller å tenke på hva som får deg til å føle deg sexy, hva som tenner deg og hva som tilfredstiller deg.
Flørt og ert hverandre seksuelt verbalt og mentalt, slik at du pirrer de seksuelle lystene. La det så vile litt, slik at de seksuelle tankene og lystene får utvikle seg.

Utforsk hverandres kropper ved å kjærtegne hverandre. Massasje med en velduftende massasjeolje er et ypperlig forspill på en mørk høstkveld. Ikke start med å kjærtegne kjønnsorganene, la dette vente så lenge som mulig.

Det finnes ingen fasit for når heller hvor man skal ha sex. Det å endre på slike vaner, hvis du har det, kan i seg selv gjøre sex langt mer spennende.
Overask din partner med noe nytt, neste gang du har lyst på sex.

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.