Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Seksuelle problemer >
Relateret tema
  - Ereksjons- problemer
  - Fortidlig utløsning
  - Impotens
  - Orgasme problemer
  - Smerter ved samleie
  - Svinnende sexlyst

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Hvordan bli en bedre og mer utholdene elsker.

Nytelse er noe både men og kvinner ønsker i sengen. Uansett om du kan tilfredsstille henne i løpet av et par minutter anbefales det ikke at et samleie skal være ferdig på 1,2,3.


av Lystogglede.no    Oppdatert 13.05.2007 21:54:57   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Kvinner trenger også lengre tid for å bli seksuelt opphisset og for å oppnå orgasme. Det å være utholdene i et samleie er viktig for en man og hans manndoms følelse. Han trenger som sagt ikke å holde på i flere timer hver gang, men det er viktig får hans psyke at han også klarer å prestere litt lenger innimellom og at han føler at han også kan tilfredsstille sin partner.

Ereksjonssvikt og / eller for tidlig utløsning er noe de fleste men opplever etter som årene går. Dette kan skyldes alder, sykdom eller rett og slett stress. Det finnes utallige typer hjelpemidler på markedet som kan hjelpe han til å få en kraftigere og hardere ereksjon og som setter ned følelsen slik at utløsningen ikke kommer så fort. Det er viktig å oppsøke lege hvis man har mistanke om at problemene kan skyldes sykdom eller for å få avkreftet dette. Leger kan også skrive ut resept på potensmidler hvis det er helsemessig forsvarlig.

Det finnes også reseptfrie naturpreparater å få kjøpt som kan være et fint hjelpemiddel for de som ikke har potens problemer pga helsemessige grunner. Penispumpe i kombinasjon med en penisring kan også være et fint hjelpemiddel for de som ønsker seg en kraftigere og hardere ereksjon.

Regelmessig mosjon og sunn livsstil er også viktig for et godt sexliv. Tar du ikke vare på deg selvkan dette også merkes på manndommen. Jo friskere du føler deg desto sprekere vil du også være når man kommer til sex. Hvis man i tillegg er overvektig vil penis også bli kortere fordi fettet som ligger på kroppen i området rundt penis gjør at man mister / ikke får fullt utbytte av lengden på penis under samleie.

Det viktigste av alt når det gjelder utholdenhet er pausene. Når du merker at du nærmer deg klimaks så må du stoppe i tide. Ta penis ut og kjærtegn hennes klitoris enten oralt eller med fingrene. Dette vil ta henne et skritt nærmere en orgasme samtidig som du får et lite avbrekk. Gjenta dette hver gang du merker at du nærmer deg klimaks til hun er så opphisset at du merker kroppen hennes dirrer av seksuell nytelse.

Før penis sakte ut og inn samtidig som du masserer hennes klitoris. Det er ikke sikkert hun da engang tenker på at du holdt på å komme, men tror at du bare vil kose litt med hennes klitoris. Du skal heller ikke være flau over å fortelle henne at du nyter å ha sex med henne og derfor må ha en liten pause for å ikke komme. Hun setter garantert pris på at du også tenker på hennes nytelse ikke bare deg selv.

Hvis du allikevel skulle komme før henne så la penis fortsatt være inne i henne. Hun kan fortsatt få orgasme ved at du presser penis inn hennes vagina med et jevnt trykk. Du trenger ikke å føre penis ut og inn bare ha den inne i henne. Dette sammen med en fortsatt stimulering av hennes klitoris kan hjelpe henne til å få orgasme. Ikke alle kvinner får orgasme like lett og for en mann som da sliter med å holde på ereksjonen kan en liten klitorisstimulator kombinert med glidemiddel gjøre slik at hun raskere får orgasme. Skulle hun ikke oppnå en orgasme før penis er helt slapp eller han har en tilstand som gjør at han ikke får eller mister ereksjonen raskt så kan en penisforlenger med vibrator være et bra supplement.

Han kan da uansett om han ikke har en erigert penis eller om han skulle komme for tidlig tilfredsstille henne med en ” penis” som konstant er erigert. En slik hjelpemiddel fungere på en måte som en kondom og setter ned følsomheten ganske mye, noe som også kan hjelpe han til å holde ut lengre. Bruker man en penisforlenger, dildo eller vibrator som et supplement under samleie er det viktig å også bruke et glidemiddel. Det å bli penetrert med et leketøy er ikke det samme som det er med en penis uansett hvor kåt hun er. Bruker du godt med glidemiddel vil hennes opplevelse at din ”lille hjelper” føles mye deiligere og naturlig.

La henne få et langt forspill å la henne gjerne få en orgasme før du fører penis inn i henne. Ved hjelp av litt tålmodighet og selvkontroll kan du få samleiet til å vare ganske lenge og hun vil også etter en orgasme være klar for en pause. Bruk dette avbrekket til å ligge å kjærtegne hverandre til dere er klare for en ny runde. Hvis du stimulerer og ”erter” henne på riktig måte vil hun også kanskje komme før deg mens du har penis inne i henne, slik at du kan nyte godt av de deilige sammentrekningene fra hennes vagina før du også kommer.

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.