Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Seksuelle problemer >
Relateret tema
  - Ereksjons- problemer
  - Fortidlig utløsning
  - Impotens
  - Orgasme problemer
  - Smerter ved samleie
  - Svinnende sexlyst

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Sex tips for menn med stor penis.

Det å ha en stor penis kan være et like stort problem for en man som det er å ha en liten penis. Det gjør vondt for en kvinne å ha samleie med en mann med stor penis hvis han ikke tar visse forhåndsregler og vet å bruke sin redskap riktig.


av Lystogglede.no    Oppdatert 03.09.2006 23:25:27   

Del på Facebook
annonse

Det å ha en stor penis kan være et like stort problem for en man som det er å ha en liten penis.
Noen kvinner synes det er skremmende med en stor penis, de prøver å unngå samleie i frykt for at det skal gjøre vondt.
Det gjør vondt for en kvinne å ha samleie med en mann med stor penis hvis han ikke tar visse forhåndsregler og vet å bruke sin redskap riktig.
Det er viktig at de velutstyrte gutta ikke bare kjører penis inn og dunker seg frem til en utløsning, den damen vil mest sannsynlig ikke ha sex med deg igjen.

Det er viktig at en mann med penis er klar over størrelsen på sitt redskap og at han vet å bruke det riktig. Det er som for menn med små peniser ikke størrelsen det kommer an på, men hvordan han bruker den.


Her er noen enkle tips:

• Bruk ekstra lang tid på forspillet, slik at hun blir klar og våt.Det er viktig at hun også er avslappet.
Ligg på siden begge to, slik at hun har ryggen mot deg og du lett kan nå hennes klitoris og føre penis inn i hennes vagina bakfra.

• Lek og kos med hennes klitoris, smør henne godt inn med glidemiddel under forspillet. Dette vil gjøre henne ekstra kåt og enda våtere samtidig som det vil være mye mer behagelig for henne når du penetrerer henne.

• Når du merker at hun begynner å bli skikkelig kåt, smører du litt glidemiddel på din penis og lar penis hodet leke med vagina åpningen hennes. La henne bare få nyte tuppen / penishodet i første omgang, for så å la henne ta for seg det hun måtte ønske etterhvert.

• Det er viktig at du lar henne bestemme hvor mye av din penis hun makter. Mest sannsynlig vil hun makte hele og nyte av å være fylt opp, bare du gir henne tid nok.

• Hvis hun er redd for at du skal støte for hardt så la henne sitte oppå deg og la henne forsyne seg med det hun måtte ønske.


Lykke til!


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.