Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Seksuelle problemer >
Relateret tema
  - Ereksjons- problemer
  - Fortidlig utløsning
  - Impotens
  - Orgasme problemer
  - Smerter ved samleie
  - Svinnende sexlyst

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Fortidlig utløsning!

At utløsningen kommer for tidlig er det mest vanlige seksuelle problemet for menn. Vanligvis så er dette et psykisk problem som ofte kommer av at man er overtent eller at man har sjeldne samleier.


av Lystogglede.no    Oppdatert 18.02.2006 21:20:35   

Del på Facebook
annonse
Noen forskere mener også at dette problemet skyldes at når unge gutter onanerer, så skjer det hurtig i frykt for å bli oppdaget og at det derfor etter hvert blir til en vane for dem å få raske utløsninger.

Ekspertene anbefaler de som er plaget av fortidlig utløsning å skifte stilling ofte under samleie, puste dypt og å prøve å tenke på noe annet en sex. Det mest effektive for de fleste er å ta små pauser hver gang de nærmer seg klimaks. Ved å klemme rundt penishodet når man nærmer seg klimaks vil man også utsette utløsningen, dette er øvelser man kan gjenta flere ganger.

For de som senest dette blir for mye og passe på og som føler at det får selve samleiet til å stoppe opp litt med stadige avbrytelser, finnes det mange andre muligheter. For de som bruker kondom, finnes det nå kondomer med lett bedøvende middel på innsiden. Når penishodet blir lett bedøvet vil også dette utsette utløsningen for de fleste.
Hvis man ikke ønsker å bruke kondom så er lett bedøvende kremer også å få kjøpt. Bruk av penisring vil også være med på å hemme blodtilførselen til penis og dermed minske førligheten noe slik at man blir mer utholdene.

Det å ha orgasme er sundt både for helsen og for samlivet. Men det er leit når den kommer så alt for tidlig. Det er derfor viktig at man ikke lar det gå for lang tid i mellom hver gang man har samleie, for da vil man være overtent og en utløsning kan da for noen omme før de rekker å telle til 10.

Hvis du merker at du er overtent eller at denne gangen så kommer du ikke til å holde ut lenge, så trekk deg ut og gi din kjære en deilig klitoris massasje med glidemiddel samtidig som du erter henne med din penis ved å gi henne korte penetreringer. Hun vill da også bli ganske opphisset og når du merker at hun nærmer seg en orgasme så kan du fullføre samleiet. Du har da fått ypperlig trening i utholdenhet og din partner har samtidig blitt pirret og vil mest sannsynlig være veldig fornøyd.

Det finnes utallige måter for å utsette en utløsning. Det er viktig at du og din partner finner frem til noe som fungere for dere. La ikke problemene bli større ved at du synes dette er pinlig. Hvis du stresser deg opp eller er engstelig før og under samleiet for at du skal komme for tidlig, så er sannsynligheten for at du gjør det enda større. Gi deg selv tid, lek og utforsk forskjellige metoder for å finne ut hva som passer for deg.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.