Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Hot or not?

Det som for noen kan være en skikkelig "turn on", kan for andre være akkurat det motsatte. Noen liker å eksprimentere med sex, mens andre foretrekker å gjøre det på gamle måten. Mange kvinner er redde for å virke for løsslupne og seksuelt erfarne, spesiellt i begynnelsen av et forhold.


av Lystogglede.no    Oppdatert 09.05.2010 15:20:39   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

av det viktigste i et forhold er å ha en god og åpen kommunikasjon, med respekt for hverandre. Når det gjelder sexlivet så er det minst like viktig. Det som kan være ment å være en morsom og pirrende overraskelse, kan fort bli til en negativ opplevelse hvis den andre misforstår eller føler seg presset til å gjøre noe som man synes er ekkelt eller ydmykende. Så mens fantasier kan være pirrende, husk å aldri presse partnerren din til å være med på noe som hunhan ikke vil. Da går det over til å bli tvang, og med mindre det er en avtalt del av sexlivet dere i mellom- styr unna!
Av de tingene som gjerne ikke er så populære hos jenter, og på de flestes "don`t" liste er kvelning. Mange liker rollespill, noen elsker det også i ekstrem varianten, men dette er såpass spesiellt, og noe som man absolutt må snakke om på forhånd. det gjelder utøvelsen av alle SM fantasier. Sex som innvolverer smerte, pustekontroll ( kveling) ydmykelser av forskjellig form skal aldri prøves ut på en som ikke har samtykket til dette på forhånd. Mye kan gå galt og det kan bli direkte farlig. Husk at noe som ser opphissende ut på film feks, kan være farlig og hvis partneren din synes at noe er ekkelt så blir det tidenes nedtur. Dette gjelder all røff sex som inkluderer smerte,feks plutselig anal penetrering, bruk av ekstremt sexleketøy, enten store dildoer, buttplugger, skarpe gjenstander eller varme kalde gjenstander.
noe annet som også kan oppleves negativt og smertefullt, er dirty talk som er på den ekstremt kinky og psyko siden. De færreste liker å føle at de er i seng med en galning, så utrygghet har ingen ting med spennende sex å gjøre. De fleste vil nok også føle det ydmykende og skremmende hvis du har fantasier som hører hjemme i en skrekkfilm. Kanskje du selv også skulle vurdere terapi hvis du har voldelige fantasier.
Mange mennesker har det imidlertidig deilig med å leve ut noen av fantasiene sine, og mange har fetisher som de synes virker berikende og deilig på sexlivet sitt.
Det er bare så viktig at begge parter er enige om hva som er deillig og hva man vil prøve ut, og hvis du ønsker at partneren din skal forandre holdninger og bli mere åpen så er det en regel som gjelder, nemlig å skynde seg langsomt. En tanke eller en fantasi må få litt tid til å modnes mentalt før man er klar til å prøve å leve den ut. Tvang fører gjerne til at den andre trekker seg, istedet for å åpne opp. Så en god ide er å prøve litt forsiktig, og ikke la det gå for langt selv om den andre tilsynelatende liker det. Igjen, det er superviktig med gjensidig høflighet, forsiktighet og respekt. Det skal være deilig, det er det sex handler om! Man bør også tenke over hva som er viktigst, fantasien i seg selv eller partneren din.
Et godt forslag for å skape litt variasjon er å innføre en "egoist" dag i måneden, der en ene skal bestemme i sengen, selvsagt innenfor rammene av hva man har blitt enige om. Dette er en fin måte å eksprimentere litt og fint for å unngå forutsigbarhet og kjedsomhet. Partnerne skal bytte på annenhver gang, og man skal ikke gå over grensene til den andre.
Til slutt, noen viktige regler som gjelder all sex, og spesiellt hvis man driver med noe som er litt på siden av det vanlige.
Hold det for dere selv! Idag hvor det er vanlig med å kommunisere på nettet om alt man gjør og tenker, hold de intime tingene for dere selv. Det kan bli så veldig galt hvis intime betroelser kommer på avveier. Ikke fortell om negative opplevelser eller heng ut en eks-partner. Det kan ødelegge livet for vedkommende, og det kan slå negativt tilbake på deg selv. Allt som har blitt snakket om eller gjort i fortrolighet skal forbli i fortrolighet.

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.