Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Fantasier

Alle mennesker har seksuelle fantasier, det er en viktig del av ethverts individ seksuelle identitet. En erotisk fantasi er enhver tanke, ide`, bilde eller scenario som er seksuellt spennende og interessant for deg.


av Lystogglede.no    Oppdatert 21.09.2009 19:28:12   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

En fantasi får deg blodet til å bruse litt raskere, og hele kroppen til å fokusere mere på sex og sensualtiet. den kan være flyktig som et vindpust, eller en mere vedvarende fantasi som man dveler ved lenge. De kan være fragmenterte eller detaljerte. Noen ganger kan tanker dukke opp i de mest uventete og noen ganger upassende situasjoner. Andre ganger bruker vi de mere aktivt mens vi har sex, enten alene eller sammen med partneren.
Noen fantasier er gjengangere, dvs at vi det er fantasier som vi liker ekstra godt, kanskje fantasier som vi tenner ekstra på og gjerne fremkaller. Andre ganger kan tanker og bilder dukke opp fra "ingenting" og forbause oss. Noen fantasier kan være fra virkelige situasjoner, minner og følelser som vi har opplevd, andre fantasier kan være ting som vi skulle ønske å gjøre, og noen igjen er faktisk helt umulige. Felles for fantasier er at de forgår i ditt eget hode, og at du kan bruke dem og nyte dem som du lyster og har behov for. Fantasiene dine kan si noe om deg, og om behovene dine. Det betyr ikke at hvis du fantaserer om å bli bundet eller voldtatt at du faktisk ønsker det, men at det kan være et uttrykk for å slippe litt av kontrollen, ikke bestandig være den sterke osv. I fantasien kan vi tillate oss ting som vi aldri ville ha gjørt eller ønsket å gjøre i virkeligheten. Mange fantasier er derfor preget av tabuer, og heftige scener. I fantasien er vi vår egen regisør, ofte med oss selv i hovedrollen og vi kan skalte og valte med de som deltar etter eget forgodtbefinnende. Derfor kan man leve ut innstengte følelser og gi dem ny form akkurat som det passer oss.
Noen ganger kan en fantasi begynne uskyldig, for så å ta helt av og kanskje ende opp ganske skjokkerende. Det kan være en fantastisk, og samtidig helt trygg måte å få utløp for noe som man ikke ville kunne gjøre i virkeligheten.
Mange kvinner har det for seg at de skal være dydige og passive og søte, det er kanskje ikke så rart da at en favorittfantasi for mange er å se seg selv i en mere frekk og pågående rolle, hvor hun tar kontrollen og bestemmer hva som skal gjøres og hvordan scenarioet skal utvikle seg. " Pene piker" kan fantasere om å være prostituerte, eller
sexvertinner i en klubb, uten at det er noe man kunne tenke seg å prøve i virkeligheten. Andre kan ha mere romantiske fantasier, hvor drømme prinsen kommer på en hvit hest og tar henne med til et vakkert slott hvor de har fantastisk sex i en himmelseng mens han forteller henne hvor vakker hun er og hvor høyt han elsker henne. Noen fantaserer om å bli kidnappet, eller fanget i et harem, eller å jobbe overtid med sjefen eller å møte favorittsangeren eller skuespilleren. De fleste har forskjellige fantasier, noen ganger det ene og noen ganger det andre. En lukt eller en smak kan utløse en fantasi, eller en fremmed som smiler vakkert til deg...
Fantasier er uendelige og mangefaseterte, fra forskjellige kategorier som:
Første gang; dvs første gang med en ny partner, første gang man prøver en seksuell handling som penetrering, oral sex eller analsex etc
Å oppgi kontrollen; en annen eller noen har makt over deg, bestemmer hva du skal gjøre
Å ha kontroll; å bestemme over andre, la de tjene deg eller gjøre ting som du bestemmer
Tabu; som feks med en prest eller familiemedlem eller noe som er tabu for deg
Flere partnere samtidig; gang-bang, fotballag, sexparty, orgie eller trekant
Tilfeldige eller fremmede partnere; en busssjåfør, legen eller håndverkeren
Partneren din, eller en tidligere partner.
Offentlige steder; en park eller på kino eller i heisen på Oslo Plaza
Å bli brukt; å være en sexslave eller at flere deler på deg
Rollespill; lek med roller som sykepleier pasientlege, sekretærsjef, lærerelev etc
Romantikk; forført av en kjendis, en prins, en vakker ung mannkvinne mykt og vakkert
Fetisher; klær, sko, høye hæler, lakk, blondetruser, eller spesielle kroppsdeler.

Alt dette er spesielle komponenter i fantasier. Det kan være telløse andre, og fantasiene kan opptre i kombinasjoner.
Fantasiene er til for å brukes og nytes. du er ikkeen dårlig person om du fantaserer om noe annet enn partneren din. Noen fantasier kan deles, andre kan være deilige å ha for seg selv. Ved å bruke fantasiene dine kan du bli en bedre elsker, lære deg nye teknikker, eller være mere leken på tid og sted. Fantasier kan virke frigjørende på den seksuelle energien, og kan gi et løft både for deg og din partner.

Så det er ingen grunn til å ikke ha en fantastisk og fantasifull høst!Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.