Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Anal sex- ekkelt og skttent, eller deilig og frekt?

De fleste, både de som har prøvd anal sex og de som ikke har det, samt de som praktiserer det regelmessig eller en gang i blant har en mening om anal sex. Mange fantaserer om det, flere menn enn kvinner ønsker det, men mange kvinner fantaserer om det , ofte uten å fortelle partneren sin om det.


av Lystogglede.no    Oppdatert 26.04.2009 19:45:55   

Del på Facebook
annonse
Hva er så spennende med anal sex? Er det ikke bare ekkelt og kjempevondt? Eller er det det at det fremdeles er litt taubelagt som gjør det spennende? At det liksom er litt grisete og "dirty"?

Vel noen elsker det og andre hater det, og den aller største grunnen til det er helt klart at det gjør vondt! Iallefall hvis mannen prøver å gjennomføre et analt samleie slik som et vaginalt. Ok vi skal komme tilbake til måter å gjøre det på som kan gjøre de mye deiligere for henne også. Mange kvinner har prøvd å gjøre det mest fordi at han maser,men ender opp med å aldri ville gjøre det igjen pga at det har gjort så vondt og at han kanskje ikke har vært forsiktig nok. De fleste kvinner er også opptatte av å se og lukte godt og bruker lang tid og mye krefter på dette og de er kanskje redde for at de skal lukte vondt eller at det skal komme avføring ut under akten noe som gjør det enda mindre fristende.

Både for mannen og kvinnen så føles at analt samleie helt annerledes enn et vaginalt samleie. Rumpa er mye trangere og ytterst ved anus sitter det en sterk ringmuskel som kan være vanskelig å åpne, da vi vanligvis bare slapper av i denne i forbindelse med toalettbesøk. Det gjør fryktelig vondt når man prøver å presse en stiv penis gjennom denne ringen hvis hun ikke klarer å slappe av. En annen ting er at anus ikke har noe naturlig glidemiddel noe som gjør det helt essensielt å tilføre masse glidemiddel hvis en skal lykkes. Det er best å bruke et silikonbasert glidemiddel da det holder lengre uten å bli absorbert av slimhinnene i tarmen og rundt åpningen. Det kan også anbefales å bruke et glidemiddel som samtidig har en lett bedøvende effekt, for å ta brodden av den værste smerten.

For at hun skal slappe ytterligere av så er det viktig at tarmen er tømt minst en time før, og at man har vasket seg ekstra godt. Det finnes et hjelpemiddel til å vaske seg innvendig som heter anal douche som fjerner de siste restene av avføring som kan sitte i tarmveggene. Mange velger også å bruke kondom, både av den grunn at han ikke vil komme i kontakt med avføringsrester, og at det for henne ikke er så behagelig å få sæd opp i anus. Innsprøytningen av sæd kan nemlig virke som et klyster som får tarmen til å tømme seg, eller skape rumling og luft. En annen ting med kondomer er at de nedsetter følelsen noe for han slik at han gjerne holder litt lengre. Og han kan ta den av og fortsette med et vaginalt samleie istedet hvis det er ønskelig. Mannen skal allikevel alltid vaske penis etter at den har vært i anus, det kan fremkalle infeksjoner spesiellt for kvinnen hvis hun får bakterier fra anus inn i vagina. Og prinsippene om trygg sex gjelder minst like mye for analt samleie som for vaginalt med hensyn til seksuellt overførbare infeksjoner.

Ok, så hvordan gjør vi det når vi har kommet så langt? God tid er et av nøkkelordene. Hvis hun aldri har blitt kjærtegnet rundt og inn i anus så er det vel ganske utenkelig at hun skal gå med på å få en erigert penis inn der, så masse kos og kjærtegn, gjerne litt forsiktig og mykt, og uten stress er kjempeviktig. Det kan også være lurt å stoppe der de første gangene, slik at hun venner seg til å bli kjærtegnet bak. En annen ting er at det ikke bare er hun som har erogene soner bak, han er like følsom så hvorfor ikke kjærtegne hverandre og fortelle hverandre hva som føles godt og ikke?

Kanskje samtidig mens man gir hverandre munnsex eller masturberer hverandre, enten samtidig eller etter tur.
Det er så viktig at hun er skikkelig opphisset før man prøver å penetrere henne. Når hun er opphisset vil hele kroppen hennes åpne seg for han og hun har et sterkere ønske om å tilfredstille han og gjøre deilige ting for han. Sjansen er også mye større for at hun blir litt frekkere og kan tenke seg litt råere leker. For dette føles jo ikke som å bli stimulert på hverken klitoris eller vagina, og samtidig som det er vondt så er det også deilig og erogent. Man kan begynne å kaldsvette og å skjelve, og det er viktig å slappe av og la han gli inn sakte sakte for at det ikke skal gjøre for vondt. Han kan samtidig stimulere klitoris eller brystene hennes, og han må beholde kontrollen til å gjøre det sakte og mykt og ikke støte hardt. Det blir som å elske med en jomfru, forsiktig forsiktig, og han må være lydhør for når hun ønsker å avslutte og å respektere det. Hvis han er myk og øm, så er sjansen større for å lykkes og det kan bli en deilig og fin opplevelse for begge, noe som kan føre et par nærmere hverandre ved å ha gått over en grense sammen. Og hvis det ikke var så vellykket, men samtidig gjordt forsiktig og med respekt og kjærlighet så vil hun kanske forsøke igjen en annen gang. Øvelse gjør mester også på dette området.

Noen par vil stadig ha analt samleie mens andre synes det er ok en gang i blandt som en avveksling eller som litt ekstra krydder i kjærlighetslivet.


Kilde: www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.