Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Anal sex er både for menn og kvinner

Noen føler at de har lyst på noe annet enn vanlig samleie eller vil forsøke noe nytt, og prøver da anal sex. Man kan bruke penis, dildo, beads eller annet sex leketøy.


av Lystogglede.no    Oppdatert 03.11.2008 19:19:55   

Del på Facebook
annonse

De fleste opplever det nok som mer eller mindre smertefullt når de skal gjennomføre analsex, særlig de første gangene. Noen beskriver det som ”godtvondt ”, andre som bare vondt.
Det viktigste er å ta seg GOD TID, bruke kondom og masse glidemiddel, samt å snakke med hverandre underveis. Da vil det gå lettere å gjennomføre det. Det er også viktig at den som skal penetreres klarer å slappe av i hele kroppen, og særlig i anusmuskulaturen, og at denne får bestemme hvor fort penetreringen skal skje.

Det som er kjempe viktig å huske på, er at det ikke er noe naturlig fuktighet, slik at det er viktig å bruke glidemiddel, samt kondom. Dette med kondom er viktig blant annet p.g.a. bakteriefloraen.
Har du/dere anal sex før et vaginalt samleie, er det kjempe viktig og være nøye med hygienen. Vask penis veldig godt før et vaginalt samleie, men tanke på bakteriefloraen. Det finnes også et vaske middel for tarmen som heter anal douche, og er å anbefale før man gjennomfører anal sex.

Lykke til.

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.