Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Analsex, en tidlig form for prevensjon!

Analsex er seksuelt samkvem der en av partene blir penetrert i endetarmen, enten med den andres penis, en dildo eller annen gjenstand.


av Bjørn Johansen    Oppdatert 28.10.2008 08:06:41   

Del på Facebook
annonse

Helsepersonell og mange andre mener det er viktig å bruke kondom og glidemiddel når dette gjennomføres for å redusere risiko for overføring av smittsomme mikrober.

For et par tusen år siden, var analsex brukt som prevensjon, når man oppsøkte prostituerte. Dette er kjent fra gamle mynter fra Midtøsten, der det som kunne kjøpes for mynten var preget i pengestykket.

I historiebøker for middelskolen var illustrasjonen en stor kopperklump med innpreget okse og plog. Kopperdankene for sexkjøp var mindre og lettere, men like eksplisitte i avbildningen.

Bildet viser detaljer fra et japansk tresnitt med erotisk motiv, en såkalt shunga, fra omkring 1750 viser analsex mellom en mann og en gutteprostituert.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.