Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Hvilken vibrator skal man velge?

Dette er ofte en vanlig spørsmål når du skal kjøpe en vibrator. Så her kommer en oversikt over noen av de forskjellige variantene som finnes av vibratorer:


av Lystogglede.no    Oppdatert 16.05.2008 23:44:27   

Del på Facebook
annonse

En enkel tradisjonell vibrator.
Vanligvis er de helt tradisjonelle i utførelsen, varierer i størrelse og farge, og intensiteten/vibreringen kan styres. Ofte for nybegynnere.

G-punkts vibrator.
G- punkts vibratorer er ofte litt lengre enn de tradisjonelle og har en kurve i enden ( penishodet er litt bøyd ), som er til for å finne g-punktet. Det finnes mange forskjellige typer, størrelser, styrker. Den er laget for å finne g-punktet, så her er det bare å prøve seg frem i en herlig verden.

” Fjernstyrt ” vibrator.
Denne typen vibratoren styres av en fjernkontroll ( som bruker batterier ). Den kan være fin å bruke sammen med din partner, men den egner seg også ypperlig til å bruke alene. Her er det bare du som bestemmer over fjernkontrollen.

Dual action vibrator.
Denne type vibrator brukes analt ( som er den minste delen ) og vaginalt ( som er den største ). Vi kvinner er forskjellige i underlivet. Så det er lurt å kjøpe en anal vibrator som du kan justere, dette gjelder avstanden mellom vagina og anus. Husk å bruk glidemiddel.

Egg- eller kulevibrator.
Egg eller kulevibator er ment til vaginalt bruk. De er festet til en ” tråd ” som er festet i kontrollen som styrer hvor heftig den skal vibrere. Kontrollen bruker batterier. Denne er laget for å gi deg stimulanse, samtidig som at den kan ” trene ” musklene i vagina. Egget kan også legges inntil klitoris for å gi en stimulanse.

Realistisk vibrator.
Den er en tro kopi av penis. Den er ofte laget i forskjellige størrelser, har hode som ofte kan være justerbart. Med andre ord vil du ha en vibrator som mest mulig skal ligne på en penis er dette vibratoren du må velge. Den er faktisk god å ta på, og vibreringene er bra.

Vibrator med klitorisstimulator.
Penis med forskjellige utformingar til klitorisstimulator. Klitorisstimulatoren er som gjerne et dyr ( kanin, delfin, osv ). Vibratoren og klitorisstimulatoren kan kjøres samtidig eller hver for seg. Denne er laget slik at kvinnen kan få den optimale nytelsen.

Vanntett vibrator.
Denne type finnes i mange varianter, så her er det bare å velge. Finnes i forskjellige materialer og størrelser, men de kan brukes i dusjen eller i badekaret.

Beads.
De er ofte laget i en slags jelly eller plastikk. De henger sammen men starter med en lite kule, så blir de større og større. De kan brukes på klitoris, vagina og anus. Styres med intensitet og hurtighet, som kan gi deg en optimal orgasme.

Nippelvibrator / brystvortevibrator.
De festes på brystvortene ( ofte med en type klemme ). De kan vibrere, suge og gi deg en deilig tirring. Et artig tilbehør til forspiehl.

Skulle du være usikker på hva som passer for deg så spør der hvor du handler, hvis det ikke er skrevet nok info om vibratorens egenskaper på forpakningen eller på nettsiden.

Det som er viktig å ta med seg når det gjelder bruk av vibratorer, er å bruke glidemiddel. De må også rengjøres godt etter endt bruk hver eneste gang.


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.