Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Sexleketøy for lesbiske

Mange lesbiske og biseksuelle kvinner kvier seg for å kjøpe leketøy, da de synes at mye av det som finnes er laget for heteroseksuelle kvinner eller homofile menn. Og det er klart at mange vibratorer og dildoer er formet og ser ut som peniser, og det er l


av Lystogglede.no    Oppdatert 05.05.2008 17:39:10   

Del på Facebook
annonse

Pornoindustrien fremstiller ofte lesbiske par som leker med vibratorer. Ofte er disse jentene heteroseksuelle jenter som gjør ting med hverandre for å opphisse den som ser på, nemlig en mann. På den måten fremstiller de ikke lesbisk kjærlighet og elskov slik den egentlig er. Det blir falskt og på mannens premisser.
Lesbisk kjærlighet og sex, og hvilke preferanser den enkelte har, er vel like forskjellige som det er for heterofile. Noen liker det mykt mens andre er mer avanserte. Noen liker masse leketøy, mens andre foretrekker det mer mykt og naturlig. Andre igjen er opptatt av SM og rollespill med dominans og underkastelse.
Felles for de fleste kvinner, uansett legning er at vagina er følsom for berøring og kjærtegn. Mange par nyter å bruke fingrene på hverandre. Mange liker også å bli penetrert av en dildo eller vibrator, enten mens man masturberer eller sammen med sin partner. Som nevnt finnes det mange av begge slag som er formet som en penis, men som ellers ikke er naturtro i den forstand at de ser ut som en. De kommer i alle slags farger og materialer. En dildo er gjerne mykere og har den fordel at den må styres av en selv eller en partner. Da kan man selv bestemme farten på penetreringen. Men siden den også føles mer naturlig, vil den også kanskje føles mer som en penis. En vibrator er ofte litt hardere og mange kan innstilles til å vibrere på ulike hastigheter. En del roterer også slik at den vil stimulere flere punkter i skjeden. Det finnes spesielle vibratorer som er laget for å stimulere G-punktet. Disse har gjerne en liten bøy, eller et hardere område som treffer G-punktet lettere.
For mange spiller det ikke noen rolle om vibratoren ser ut som en penis, da det allikevel ikke er noen mann med i bildet. At kvinnelige partnere bruker en dildo på hverandre sees som helt naturlig og deilig. Det finnes vibratorer som er designet som en strap-on, dvs at den kan festes enten med belte eller den er festet til en truse som er til å ta på. På den måten kan to kvinner gjennomføre et samleie ved at den ene penetrere den andre. Det finnes også doble dildoer som er over dobbelt så lange som vanlig, med to hoder og denne kan brukes av begge samtidig slik at det vil føles som om de penetrerer hverandre.
Men igjen, mange lesbiske er ikke ute etter penetrering i det hele tatt, da det minner dem for mye om det heterofile samleie. For dem kan kanskje vibrerende vaginakuler være en ide`.
Det finnes mange små vibratorer som er beregnet på stimulering av klitoris. Noen er formet som en finger, og det er også de som er beregnet til å tre på en finger. Noen ser ut som små dyr med vibrerende ører, for eksempel som en kanin. Mange synes at disse er søtere og lettere å bruke enn en større og mer penisliknende vibrator. En klitoris vibrator er også fin til å stimulere brystvortene med.
For de som liker anal stimulering så finnes det mange vibratorer som er laget med spesiell tanke på dette området. De er gjerne smalere og tynnere enn vanlige vibratorer, men det finnes også butt-plugs i ulike størrelser. Når man bruker et leketøy som er beregnet til analt bruk så er det viktig å passe på at den er større i den ene enden enn endetarmsåpningen, slik at den ikke kan forsvinne opp. Det er derfor sterkt anbefalt at man bare bruker leketøy som er beregnet på dette.
Avslutningsvis så finnes det jo mange deilig massasjeoljer og kremer. Kvinner har mer følsom hud enn menn og er derfor mer følsomme for berøring. Kvinner liker også lengre forspill med mye kos og kjærtegn. Da kan det være perfekt å massere hverandre med en god olje, enten med eller uten duft.

Med litt leting og kanskje litt prøving og feilig så burde det være mulig å finne deilige leketøy som kan berike sexlivet, uansett legning 


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.