Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Vibrator

Bruk av vibrator er det mest populære innen sexleketøy, en vibrator kan brukes alene eller sammen med sin partner. Det er mange som går rundt og har lyst til å kjøpe seg en vibrator, men kanskje ikke helt tør. Så er det de som ønsker å kjøpe seg en vibr


av Lystogglede.no    Oppdatert 17.04.2008 22:21:00   

Foto: www.lystogglede.no
Del på Facebook
annonse

Ikke alle tør å ta opp dette emnet med partneren sin fordi de er usikre på hvordan partneren tar det.
Det er viktig med åpen kommunikasjon og tillit til hverandre, så kanskje det er like greit å bare kjøpe en, kanskje din partner blir overrasket og tent ?

Vibrator finnes i mange forskjellige størrelser og former, så her er det faktisk bare å velge den du har lyst på. Er du i et parforhold, så kan du jo prøve den på forhånd slik at du blir kjent med den, før du forteller sin partner at du har kjøpt deg en vibrator.

Ved å bruke vibrator for masturbasjon så kan du selv velge hvilke styrke/intensitet du velger å ha på vibrasjon og evnt rotasjon.
Her er det bare å prøve seg frem, hvis du ikke har brukt en vibrator før, så start rolig og heller øk intensiteten. Det viktigste er at du finner ut hva som er godt for deg. Bruk god tid og la den leke med klitorisen din og området rundt vagina før du fører den inn.

Det som er så fint med en vibrator er at du kan utforske hvordan kroppen din reagerer. Du finner ut av hvordan du reagerer med tanke på hva som tenner deg og å få orgasme. Dette kan jo faktisk bidra til et mer spennende sexliv med din partner.

Hvilken vibrator skal du velge?
På markedet finnes det mange forskjellige vibratorer å velge mellom. Er du ”nybegynner” er det kanskje lurt å starte med en helt tradisjonell vibrator.
Her er det mange forskjellige farger og størrelser, men er som sagt laget for å tilfredstille deg. Disse tradisjonelle er stort sett veldig ”enkle”. Det finnes vibratorer som er vanntette, som er til for også å stimulere g punktet ditt, såkalte ” re-mote” vibratorer som brukes vaginalt, men samtidig kan stimulere klitoris ( dette er de som styres fra en enhet ved siden av hvor du kan styre hvordan den skal svinge seg, intensiteten og intervaller av styrke ), anale vibratorer, klitoris vibrator, egg vibratorer, osv.

Utvalget et stort, og mer om de forskjellige vibratorer kommer i neste artikkel.


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.