Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Praktiske råd for god analsex

Det finnes mange variasjonsmuligheter for den som har lyst til å prøve anal sex eller analt samleie. Som med alle seksuelle handlinger så er det viktig å prøve seg frem til man finner ut hva man liker og ikke liker.


av Lystogglede.no    Oppdatert 13.01.2008 00:04:53   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Det finnes mange typer sexleketøy for den bakre delen

.
De deles inn i følgende kategorier:

- Anal beads
- Buttplugger
- Anale vibratorer
- Anale dildoer

Anal sex er et vidt tema og utvalget av leksaker for bakenden har i løpet av årene blitt veldig bra. Ved bruk av anale sexleketøy anbefaler vi at det brukes glidemiddel og kondom (dette er spesielt viktig hvis man også bruker leketøyet vaginalt).

Analsex med dildo forekommer også mellon kvinner.

Prøv deg frem
For den som har lyst å prøva analtsamleie kan det være lurt å prøve det på seg selv ved onani. Jo mindre erfaring man har på området jo mer varsomt bør man gå frem vis man bruker dildo eller penetrering med penis.
Tøy analåpningen før penetreringen, start forsiktig men en finger, for så hvis din partner ønsker det å prøve med to fingre. Det er her også viktig å bruke glidemiddel fordi endetarmsåpningen ikke har noe naturlig sekret slik kvinnes vagina har. Det er viktig å sjekke at du ikke har lange eller flisete negler som kan lage rifter.


Den som penetrerer må være flink til å komunisere med sin partner.Før inn penis eller sexleketøyet gradis litt og litt. Et godt tips er å la den som blir penetrert bestemme takten og hvor hard det skal støtes.For å gjøre penetreringen litt mindre trang kan man også skille rumpeballene slik at åpningen blir litt større. Den som blir penetrert kan også trykke litt på samme måte som når man skal på do, slik at åpningen da også blir litt videre.

Forskjellige stillinger:
Man kan på lik linje som ved vaginalt samleie ha analsex i forskjellige stillinger. Den som blir penetrert kan ligge på magen, stå, ligge på siden eller på ryggen eller stå på knærne i Doggy style. I de liggende stillingene anbefales bruk av pute for å løfte opp baken slik at det blir lettere å komme til. Den som blir penetrert kan også løfte det ene benet for å gjøre penetreringen enklere.

Skulle det oppstå blødninger fra endetarmen under samleiet så er det viktig å avbryte leken straks.Det er viktig at det er den som blir penetrert får sette grensene for hvor langt man skal gå, hva som skal puttes inn og selv få styre penetreringen. Bruk aldri skarpe eller kantete gjenstander, fodi disse lett kan lage rifter og i tillegg så er det smertefullt for den som blir penetrert.


Mange mennesker opplever grenselandet mellom nytelse og smerte som veldig opphissende og det er vel noe av det som gjør at anal sex blir mer og mer populært.

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.