Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Hvordan gjøre mannen din ekstra glad

Hvis han skal sette opp en ønskeliste over hva han vil at du skal gjøre med ham i senga så er sannsynligheten stor for at oralsex kommer helt på topp.De fleste menn elsker oralsex, så her kommer noen små tips til deg


av Lystogglede.no    Oppdatert 06.04.2007 13:43:31   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

som er nybegynner på området og som har lyst til å gjøre mannen din ekstra glad.

De fleste par inkluderer oralsex i sitt repertoar, men det er også de som synes at det er ekkelt og kanskje urenslig og dermed kvier seg for å gjøre det. Hvis mannen er urenslig selv så må første bud være å få han i dusjen. Du kan jo bli med selv og starte forspillet der med å såpe han skikkelig inn og vaske han grundig. Dra forhuden tilbake og vask han mykt men godt og når du har skylt bort såpen kan du slikke han fra ballene og oppover skaftet og slikke en runde langs kanten på hodet før du smiler lurt og forteller han at det kommer mer…Du behøver ikke starte med å ta ham i munnen med engang heller, kjærtegn han gjerne lenge før du begynner å slikke deg nedover magen hans og kanskje bare stryker lett over penisen hans.

Han blir garantert supertent! Det er noe med oralsex som er spesielt opphissende og det er at det både er mykt og deilig, og siden menn er svært visuelle i sin seksualitet så tenner han på at han kan se på hva du gjør med han.

Det er på en måte litt underkastende også, og litt dirty. Men ikke mer dirty enn at pene piker gjerne gjør det, og liker det!
Han vil også føle at du virkelig ønsker at han skal nyte og han føler det som en aksept av kroppen og manndommen sin.
Du har massevis av kontroll over han, spesielt hvis du bruker den ene hånden til å holde i penis med. Du kan både masturbere ham samtidig som du slikker på og rundt penishodet, og du kan kontrollere hvor langt inn i munnen din han kommer.

Mange er redde for å brekke seg og man vil sette i gang brekningsrefleksen hvis han stapper den langt ned i halsen din. Men når du holder fast rundt skaftet så unngår du dette. Det er dessuten hodet som er det mest følsomme så det er her du skal konsentrere deg mest. Slikk og sug og beveg tungen roterende rundt og rundt, samtidig som du beveger hånden opp og ned langs skaftet, gjerne i en litt vridende bevegelse. Han er spesielt følsom rundt kanten på hodet og den lille strengen som forbinder hodet med skaftet. Den kalles frenulum. Jo flere bevegelser med tungen mens han er i munnen din jo bedre. Bruk masse spytt eller et glidemiddel med smak , da blir det glattere og enda deiligere for ham. Hvis du føler for å ta ham inn litt dypere så lar du han gli lengre inn i munnen, og kontrollerer en inn og ut bevegelse med hånden.

Hvis han blir for ivrig og presser hodet ditt hardt mens han skyver den hardt inn i munnen så stopp hvis det er ubehagelig. Fortell han at det ikke er godt og hvis han vil ha munnsex så lar han være med det.

Han kan heller holde deg mykt i håret, og kjærtegne deg det er mye deiligere! Etter hvert så finner du en teknikk som både du og han nyter, og når du føler deg tryggere så kan du jo bruke den frie hånden til å kjærtegne andre deler på kroppen hans. Noen synes at det er deilig å bli tatt på rumpeballene, eller du kan prøve å forsiktig kjenne på ballene hans. Husk at de er superfølsomme og at du må være forsiktig! Kjenn litt mykt på dem eller bare hold de i hånden mens du klemmer kjempeforsiktig. Du kan også massere området mellom ballene og anus, det er masse nerver her. Du kan også massere anus, eller bare la en finger gli lett forbi. Mange synes at det er deilig og det er jo også et veldig følsomt område.
I det hele tatt må man bare føle seg fram, og være lydhør på hva han synes er deilig.

Hvis du ikke vil at han skal få utløsning i munnen din så fortell han det på forhånd og be han respektere det. Noen menn vil kanskje prøve seg og si at det liksom hører med men det er det du som bestemmer.

Hvis det er første gangen så synes mange at det er litt ekkelt. Men ikke spytt det ut og gi utrykk for at du ikke liker det. Det er uhøflig og ikke særlig opphissende. Si heller at du foretrekker at han kommer over brystene dine for eksempel og at du liker å se på det. Han kommer nok til å respektere det, og så kan du heller smake på en liten dråpe. Det synes han nok er deilig og så kan du heller ta utløsningen i munnen når du har litt mer trening.

Det er jo sånn med sex som med det meste, at øvelse gjør mester. Man behøver jo heller ikke å suge han helt fram, det kan være en kortere eller lengre del av forspillet. Men gi han inntrykk av at du liker å være god med han, det gjør han stolt og glad og han vil nok gjerne være god med deg også.


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.