Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Hvordan tilfredsstille henne analt.

Interessert i å ekspremitere på analsex i parforhold? Da kommer det noen tips her. Analsex for henne kan første gang føles litt skremmende, spennende, vondt, fantasifullt, orgasmisk osv. Men her er det veldig viktig å være helt åpne og lytte til hverandre


av Lystogglede.no    Oppdatert 24.10.2006 22:25:00   

Del på Facebook
annonse

Interessert i å ekspremitere på analsex i parforhold? Da kommer det noen tips her. Analsex for henne kan første gang føles litt skremmende, spennende, vondt, fantasifullt, orgasmisk osv. Men her er det veldig viktig å være helt åpne og lytte til hverandre.

Som de fleste vet så er rektum/endetarmen full av sensitive muskler/nerver. Den er så følesesladet at hun kan oppnå en orgasme ved at du stikker tungen, en finger eller penisen din inn i endetarmen. Anal orgasme kan være veldig kraftig og heftig.

Og her som når man ellers har sex er at det er viktig med god hygiene. Det finnes også på markedet, noe som heter analdusj. Denne kan brukes før og etter analsex. Vi anbefaler bruk av kondom pga bakterieflora, dette er også svært viktig hvis man skal ha oral eller vagina sex etterpå.

Hvis dere skal ha eller prøve analsex for første gang så er det viktig å være forsiktig når penis skal inn. La hun stå med rompa mot deg og på knærne ( Doggy style). Ta på en kondom og gni den gjerne inn med litt uparfyrmert glidemiddel / lett bedøvende glidemiddel. Ta rompeballene fra hverandre slik at du ser hullet godt, og før penis forsiktig inn.

En penis kan virke ”stor” for mange kvinner, når de tenker at de skal ha den inn analt. Ofte så kan en gradvis tilvenning ved å starte med å bruke anale leketøy

de første gangene gjøre det lettere for henne å føle seg trygg og lære å like analsex.
Kommunikasjonen om hva hun føler, er godt og hva som ikke var bra ikke, er veldig viktig.

Hvis hun er tvilende på om hun har lyst til å prøve, så forsøk å fortell henne om hvor mye du har lyst til å prøve. Stimuler og få henne ” in the mood ” for sex. Gi henne gjerne et vaginalt samleie først eller en god klitorisorgasme. En kvinne blir stort sett veldig fornøyd og avslappet etter en klitorisorgasme.
Masser klitoris, slikk og samtidig som du gjør dette, så smør inn fingrene dine med glidemiddel. Masser med fingrene rundt rumpehullet, slikk også ( hvis du vil ), så forsiktig før inn en finger eller tunge eller anal vibrator( som er tilført glidemiddel, dette bør være en anal vibrator, da vanlige kan blir for store første gang ) osv.).
Det er viktig nå at hun slapper av, slik at hun kan nyte dette.
Hvis du merker at hun spenner seg eller hun er motvillig, så prøv en annen gang.

Det har ingen hensikt å tvinge henne til å gjennomføre et analt samleie hvis hun er anspent eller ikke har lyst. Det vil gi henne negative erfaringer som kan være vanskelige å komme over.

Når det gjelder analsex er det bare å prøve seg forsiktig frem og kommunikasjon er meget viktig.

VIKTIG:

Ha aldri vaginalsex rett etter analsex uten å ha vasket penis godt, pga bakterier. Hvis du bruker kondom så er det viktig å bytte denne mellom det vaginale og anale samleiet. Sexleketøy som brukes både analt og vaginalt bør også påføres kondom som byttes.
Det samme gjelder også hvis du bruker fingerne i endetarmen. Prøv å ha det som en regel at den ene hånden kan brukes i endetarmen, den andre på klitoris.
Bruk alltid kondom pga HIV og andre sykdommer.

Det er veldig viktig med beskyttelse ( kondom ) og god hygiene når man har analsex.


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.