Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Fetisj >
Relateret tema
  - Analsex
  - BDSM
  - Bondage
  - Leketøy
  - Oral
  - Rollespill
  - SM

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Oralsex for han.

Oralsex for han. Uansett om du kaller det suging eller munnsex eller oralsex med en mann så krever det tillit. Tilbakemeldingene på å suge en mann er at de elsker det, de bryr seg ikke så mye om teknikken.


av Lystogglede.no    Oppdatert 13.06.2006 23:08:37   

Del på Facebook
annonse

Oralsex for han
Men i realiteten finnes det en rekke ting som kan utgjøre forskjeller, som:


Ren og pen
Hvis du ikke har utført suging/oralsex før, kan det være at du reagerer litt på smak og lukt. Så oppfordringen er at du foreslår en god dusj isammen eller et bad som kan være et forspill, men samtidig at man da passer på å vaske hverandre godt. Et annet forslag er å smøre penis inn med et glidemiddel tilsatt smak eller bruke kondom med smak.

Berøring
Ert ham med berøring. Bruk hendene dine først, berør forsiktig testiklene, forhud, penis osv med kjærtegn, samtidig som du følger med på hans reaksjon ettersom du rører forskjellige steder. Det mest følsomme stedet hos en mann er penishodet, spesielt ”båndet” mellom hodet og skaftet.

Slikke
Ta tungen din på de samme stedene som du berørte med hendene dine. Når du gir noen munnsex, vil du oppleve at det produseres mer spytt enn normalt. Bruk gjerne spyttet ditt som ”glidemiddel”.

I munnen
Før penis I munnen, pass på at leppene dine dekker tennene ( pass på at de ikke skraper penisen ). Noen liker å bli lekebitet, men det må utføres veldig forsiktig. Og før den så langt inn du klarer I munnen din som du er komfortabel med. En må ikke ha mest mulig i munnen. La munnen/leppene dine være stramme, slik at ”presset” fra leppene dine på skaftet føles godt ( men igjen pass på at det ikke blir for stramt ). Det å putte penis inn i munnen før den er ordentlig stiv er en god måte å bli vant til størrelsen på penisen ( særlig hvis han er større enn vanlig ). Trekk forhuden godt tilbake når du gaper over hodet, det gjør at det føles mer intenst for ham.

Munn og tungebruk
Ikke vær redd for å prøve forskjellige måter/stillinger/kyss på ved suging. Leppene er myke og det føles godt for han. Gjør de forskjellige måtene opptil flere ganger, før du går over til en ny. Bruk tungespissen på undersiden av penishodet, det er visst veldig godt. Å trekke forhuden godt tilbake når du gaper over hodet gjør at det føles mer intenst for ham.

Forhud
Hvis partneren din ikke er omskåret så ta tungen din på forhuden og sug i sirkler rundt penishodet. Du kan også bruke fingrene dine med å gi en god og forsiktig massasje .

En god suging er at man bruker begge hendene og munnen. Plasser det ene hånden rundt skaftet, men du drar den med hånden din opp og ned. Og den andre bruker du til å berøre penishodet med når du ikke suger.

Svelge eller ikke svelge
Å svelge er helt opp til deg. Det er ikke noe galt hvis du ikke vil svelge, men det er veldig ålreit å gi beskjed til partneren din så han ikke tror at det har noe med han å gjøre. Hvis du ikke vil svelge og du ikke er helt klar over når han kommer, så si pent ifra at han gir deg en beskjed når han kommer. Fortsett da med hendene helt til han kommer i sin orgasme.

Generelt er det en god ide å bruke hendene også når du suger en mann. Det er ikke nødvendig å runke som en gal, men forsøk å kose ballene, undersiden av ballene eller langs skaftet.

Når man snakker om å suge, mener man vanligvis ikke å suge slik ordet egentlig betyr. De fleste opplever det som en relativt smertefull affære, men ett lett sug er det mange menn som setter pris på.
På engelsk heter det blow-job og er totalt misvisende, siden å blåse kan være direkte farlig.

Dersom du ønsker å suge ham hele veien til orgasme, men ikke orker smaken, eller tanken, på å få sæd i munnen, så finne det en enkel løsning.

La ham ligge på ryggen, og la penis peke oppover langs maven hans, samtidig som du holder rundt den og runker ham.
Munnen og tungen kan du la fokusere på undersiden av penis hodet(som du sikkert vet nå, så er det der forhuden er festet han er mest følsom for stimulering og om han ikke har forhud, så er han fortsatt mest følsom på samme stedet.)
Når han da kommer spruter han oppover sin egen mave og du kan fortsette å slikke/suge og kose uten fare for å få noe i munnen.

Mange menn liker å se på at de blir sugd, men ikke alle tør si noe. Du oppdager fort om han vil se om du tar initiativ på ett sted hvor det er lyst og det er lett for ham å se. Dersom han liker å se og du lar ditt blikk møte hans så har du en sikker vinner.
Det er en generell feil å tro at mannens eneste erogene sone er den som står rett ut mellom bena hans.

På samme måte som kvinner liker litt variasjon så gjør han det. Innsiden av lårene, den nederste delen av maven og baksiden av ballene er steder som bør vies litt oppmerksomhet.

Helt til slutt kommer vi med noe som er nærmere en advarsel enn ett tips: Du må ALDRI, aldri blåse inn i hullet som er på tuppen av mannens penis. Det kan være direkte livsfarlig, siden luften rett og slett ikke finner veien ut, men kan risikere å ende opp i mannens urinblære og kan medføre blodpropp.

ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.