Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Orgasme > Multiorgasme >

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Fra orgasme til multiorgasme!

Dette er en drøm mange har, men som for noen kan være vanskelig og oppnå. Noen kvinner får lett orgasme og andre har problemer med å få en og enda større problemer med å få flere på rad.


av Lystogglede.no    Oppdatert 18.02.2006 20:33:56   

Del på Facebook
annonse

Universitetet i Wisconsin har gjennomført en undersøkelse av Amerikanske kvinner og funnet ut at de som har lekt mye med klitorisen sin har mye lettere å få en multiorgasme, enn de som har vært mer beskjedene på området.

Så her er det bare å prøve seg frem og utforske sine erogene soner. Den tryggheten og kjennskapen man da får til sin egen kropp vil være en viktig faktor for å kunne oppnå en multiorgasme.

Det som undersøkelsen viser er at lang stimulering av brystvortene med slikk og sug øker følsomheten i klitoris. Hemmeligheten er jo at en må være kåt. Det er jo bare å bruke fantasien. En kan handle inn god mat og drikke, si småfrekke kommentarer til henne( som pirrer henne ), se gjerne en erotisk film sammen etc.

La tungen sirkle rundt brystvorten og du kan bite forsiktig og sug den lett hun vil da kjenne at klitorisen reagerer på pirringen. Føl over flere erogene soner. Beføl/slikk henne forsiktig fra brystene og nedover, men stopp ikke på klitoris. Gå videre nedover bena for så å gå den samme veien opp igjen. La tungen eller beføl henne lett over klitoris i en liten stund, slik at hun får en iling gjennom kroppen. Snart kommer den første orgasmen.

Hvis man etter en stund slikker klitoris, er det ikke lenge før orgasmene kommer og er man i det kinky hjørnet er det bare å binde henne fast slik at det er den som slikker som har kontrollen over orgasmene.

Noen kvinner trenger ekstra stimulering for å pirre sin klitoris så mye at de får en orgasme. Kremer som øker blodtilførselen
og følelsen i klitoris kan da være en god hjelp.

Noen kvinner velger å investere i en vibrator og utforske sine erogene soner alene eller sammen med sin partner. En vaginal vibrator med klitorisstimulator er da meget velegnet for de som ønsker å oppnå en multiorgasme.

Det finnes også små hendige klitorisstimulatorer som du eller din partner kan bruke som det lille ekstra under samleiet. Dette gir kvinnen maksimal stimulering ved at vagina blir stimulert av penis samtidig som klitoris også stimuleres.

Uansett hvilken fremgangsmåte du og din partner måtte prøve så er det viktig å bruke lang tid og ikke stresse med å få til en orgasme, men legg deg tilbake og nyt nuet.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.