Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Orgasme > Mannens orgasme >

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Mannlig orgasme.

For at en mann skal kunne få en orgasme må han også kunne få ereksjon. Det er derfor ikke en selvfølge for en mann å få orgasme slik mange tror.


av Lystogglede.no    Oppdatert 18.02.2006 20:33:15   

Del på Facebook
annonse

En manns orgasme kommer etter ejakulasjon og er på lik linje som hos kvinnene, muskel spasmer som gir en deilig følese av velbehag. En mannlig orgasme varer fra 3 – 9 skunder og er ikke like kraftig som for en kvinne.

Noen menn får ikke alltid orgasme fordi om de ejakulerer.
Ved å stimulere G- punktet så vil også mannen oppnå en kraftigere orgasme en om det bare er penis som blir stimulert. Anal sex kan derfor være en spennende opplevelse for mange menn.

En mann kan også ved å holde igjen rett før han når sitt høydepunkt få en mye kraftigere ereksjon og påfølgende orgasme. Dette er en måte som krever stor selvkontroll.

Det er viktig for et godt sexliv at man ikke har for store prestasjonskrav til seg selv. Har man store forventninger til seg selv eller føler at partneren ikke er tilfreds, kan dette fort slå negativ ut og problemene kan også bli større en de egentlig var i utgangspunktet.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.