Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Orgasme >
Relateret tema
  - Faker hun sin orgasme
  - G-punktet
  - Hva er en orgasme
  - Kvinnens orgasme
  - Mannens orgasme
  - Multiorgasme

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Orgasmetips

Mange kvinner sliter med å bli seksuelt opphisset og få orgasme så her kommer noen enkle tips!


av Lystogglede.no    Oppdatert 04.11.2007 16:01:29   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

For det første så er det veldig vanskelig å få orgasme hvis du ikke er skikkelig tent, både på partneren din men også på deg selv i den forstand at du må føle deg sexy og attråverdig selv om du kanskje ikke ser ut som en filmstjerne. Vi kvinner sammenlikner oss ofte med modeller og skuespillere som ser fantastiske ut på bilder og film og da er det lett å føle at en ikke holder mål. Men virkeligheten er annerledes også for de nevnte modellene og vi må lære oss til å bli glade i kroppen vår som den er. Kanskje vi ikke skulle fokusere så mye på hvordan vi ser ut, men heller på hvilke fantastiske egenskaper som kroppen har og på hvor deilig det er når den blir berørt av en kjærlig elsker.
Hvis det er vankelig å bli opphisset fordi man har for mye av hverdagens krav oppi hodet så kan det være lurt å skru av telefonen og sette av tid til egenpleie. Ta et bad eller en dusj, gjerne med noen velduftende oljer eller kremer. Smør deg inn og kjenn hvordan spenningene slipper taket mens du tenker positive og sensuelle tanker.
Tenk på noe som du synes er skikkelig opphissende, det kan være alt fra en sexy filmstjerne til din egen (sexye) partner, en deilig scene fra en film eller noe fra ditt eget liv som tente deg og fikk blodet til å bruse.

Når vi er nyforelsket så kommer tenningen og lysten gjerne av seg selv men etter hvert så må man gjerne jobbe litt mer for det. Hvorfor ikke da tenke tilbake på den tiden, tenk på stemninger og sanseopplevelser som var spennende og deilige. Når du kjenner at tankene på hverdagens krav slipper taket, så begynn å fantaser om mer erotiske og seksuelle situasjoner og handlinger og visualiser deg i dette. Dvel ved ønskene dine om hva du tar del i og om hvordan det får deg til å føle deg. Se på deg selv som en erotisk kvinne som nyter og som kan gi nytelse, og at det er naturlig og godt og helt uten skam eller andre negative følelser.

Trekk pusten dypt og regelmessig, spenn musklene for deretter å slappe av og kjenn hvordan energien flyter gjennom kroppen. Orgasmen blir også sterkere hvis man klarer å puste dypt når den nærmer seg og rolig ut i det den kommer. Bruk knipeøvelser aktivt. En sterk pc muskel, som er den du bruker når du kniper igjen urinstrålen vil også forsterke orgasmene.
Hvis man samtidig stimulerer klitoris og beholder de opphissende fantasiene så kommer gjerne orgasmen av seg selv. Noen kvinner bruker lang tid og noen kommer raskt, vi er like forskjellige i seksualiteten som med personligheten. Det som er viktig er at man må finne ut hva som er riktig og hva som fungerer for en selv. Det som noen synes er ekkelt er superdeilig for en annen.
Men kvinner må ta ansvar for sin egen nytelse og orgasme! Partneren din kan ikke vite hva du synes er godt hvis du ikke sier eller viser det til ham.
Hvis han stadig gjentar stimulering som du ikke synes at er spesielt deilig så fortell ham det. Ellers er faren stor for at du etter hvert mister lysten på å ha sex med ham. Lær han opp, hvis du tør så kan du onanere mens han ser på. De fleste menn synes at det er utrolig opphissende, og vil helt sikkert gjerne prøve å gjøre det på samme måte. Ert han litt og prøv å skape rom for lek i seksualiteten. Det er både opphissende og morsomt og det øker kreativiteten sånn at man etter hvert finner nye og deilige måter å elske på, noe som igjen gjør det lettere å få orgasme.
Et annet godt tips er å skaffe seg en vibrator. Enten en som er spesielt beregnet for klitoris eller en større penisformet.
Vibrasjonene mot klitoris øker sjansen for å nå klimaks. Mange synes også at vibratorer som er formet som en penis med et utvendig klitorisstimulator er deilig.

Men til slutt, ikke ha all fokus på å oppnå orgasme. Hvis man ser på elskoven som en idrettsprestasjon som må resultere i orgasme så blokkerer man lett for akkurat det. Sex og nytelse og det å ha det deilig sammen er et mål i seg selv.

Kanskje kommer ikke orgasmen akkurat denne gangen men desto sterkere neste gang?Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.