Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Orgasme >
Relateret tema
  - Faker hun sin orgasme
  - G-punktet
  - Hva er en orgasme
  - Kvinnens orgasme
  - Mannens orgasme
  - Multiorgasme

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Punkter for nytelse.

Leger og sexologer har de siste årene stadig fortalt oss om erogene soner og punkter på kroppen som har spesielt mange nerveender og derfor er spesielt følsomme for berøring. Det virker som om det stadig blir oppdaget nye spennende punkter å utforske


av Lystogglede.no    Oppdatert 04.11.2007 15:54:15   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Her er noen av dem som blir beskrevet, og som man kan innlemme i sitt seksuelle repertoar.
Vi tar punktene på kvinnen her og starter med K-punktet som er klitoris, som er kvinnens mest følsomme punkt. Det er over 8000 nervetråder som utgår herifra, langt flere enn det penis har. Selve skjeden er ikke så følsom, så derfor er det deilig når klitoris stimuleres under samleiet for å øke nytelsen for henne. Klitoris er derfor et obligatorisk punkt å lære seg å behandle godt for enhver som vil være en god elsker.
Det neste punktet sitter i skjeden ca 5 til 8 cm opp fra åpningen, på skjedens fremvegg. Det er g-punktet og kjennes som en valnøttstor ruglete forhøyning. G-punktet kan stimuleres enten med penis eller fingrene, og et gjentatt fast trykk her kan gi våte orgasmer hvor det sprutes væske fra skjeden. P-punktet som sitter i urinrørsveggen og som stimuleres på samme måte som g-punktet kan også gi våte orgasmer, hvor det sprutes ut kjertelvæske fra urinrørsåpningen. Dette er de såkalte fonteneorgasmene.
Det finnes et u-punkt og det sitter ved åpningen til urinrøret. Noen kvinner synes at stimulering her er deilig.
M-punktet er mellomkjøttet mellom anus og der hvor de ytre kjønnsleppene møtes. Dette er et svært følsomt område, og mange kvinner nyter å bli kjærtegnet her. I kombinasjon med stimulering av for eksempel klitoris kan man få ekstra sterke orgasmer.
R-punktet sitter på ryggen litt ovenfor midjen. Pudendusnerven går her og gjennom underlivet og styrer følsomheten her og påvirker også følsomheten i klitoris. Det er samtidig avslappende for spenninger i underlivet å bli massert i korsryggen og på de erogene sonene på rumpeballene og oppleves som sensuelt og deilig under forspillet.
Innsiden av lårene helt ned til knærne er en svært erogen sone som øker opphisselsen ved berøring. Klitoris har forgreninger til både de indre og de ytre kjønnsleppene, og også opp mot venusberget som gjør berøring her opphissende og deilig. De fleste kvinner setter pris på å bli berørt og kjærtegnet med på de erogene sonene, før mer målrettet stimulering.
Det siste punktet og den kanskje aller sterkeste erogene sonen er munnen og tungen.
Lange dype kyss mens hendene går på vandring over kroppen er noe av det mest stimulerende og opphissende som er…


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.