Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Orgasme >
Relateret tema
  - Faker hun sin orgasme
  - G-punktet
  - Hva er en orgasme
  - Kvinnens orgasme
  - Mannens orgasme
  - Multiorgasme

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
La henne få oppleve en skikkelig klitoris orgasme

Klitoris orgasme regnes for å være en av det mest intense og pirrende opplevelsene en kvinne har under samleie. Det er også lettere for de fleste kvinner å få orgasme ved at klitoris blir stimulert en det er for henne å få en vaginal orgasme. Så her er m


av Lystogglede.no    Oppdatert 08.02.2007 23:16:39   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Derfor er det viktig å behandle hennes klitoris på riktig måte.
Kvinner opplever ofte at menn kan være litt hardhendte når de masserer klitoris. Da kan nytelse fort bli til ubehag for henne. God kommunikasjon er derfor viktig for at du skal lære deg hvordan hun liker å bli massert.
Det finnes desverre ikke noe fasitsvar her fordi følsomheten i klitoris varierer fra kvinne til kvinne.
Start forsiktig og øk styrken gradvis samtidig som du spør henne om det føles godt og om hun ønsker at du skal massere hardere.

Hvordan stimulere hennes klitoris med fingrene.

Plasser pekefingeren og langfingeren på hver sin side av klitoris og maser opp og ned eller rundt og rundt. Pass på at du har et lett trykk mot klitoris mens du masserer og hold deg til en jevn rytme.
Dette vil være med på å gradvis ta henne opp mot høydepunktet. Hvis du varierer rytmen for mye kan det være med på å ødelegge den deilige følelsen hun får av å kjenne at nytelsen bygger seg opp til hun ender i en deilig orgasme.Man kan også stimulere klitoris midt på selve toppen, men en del kvinner føler at dette kan bli litt for mye av det gode, spesielt da hvis de har en meget følsom klitoris.


Oral stimulering av klitoris.

Det å få sin klitoris stimulert av en våt tunge er noe de fleste kvinner elsker. Ikke slikk rundt som en villmann men bruk tungen til å kjærtegne å leke lett med klitoris.
Hvis du ikke liker smaken av kjønn så kan et glidemiddel med smak være nyttig. Hun nyter også godt av det fordi det gir henne en deilig våt og glatt følelse.


Hvordan stimulere hennes klitoris med sexleketøy.

Det finnes mange forskjellige sexleketøy på markedet som er velegnet for stimulering av klitoris. De er like velegnet for henne hvis hun vil onanere i enerom som de er for han til en ekstra forsterker av klitoris stimulering med tunge eller fingre.
Noen kvinner kan ha problemer med å få klitoris orgasme slik at hverken tunge eller fingre er nok til å gi dem en orgasme.
De kan noen enkle hjelpemidler som glidemiddel, Viamax og / eller en vibrator være det lille ekstra som skal til for å få henne til å riste av ren nytelse.


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.