Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Orgasme >
Relateret tema
  - Faker hun sin orgasme
  - G-punktet
  - Hva er en orgasme
  - Kvinnens orgasme
  - Mannens orgasme
  - Multiorgasme

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Hvordan oppnå bedre og kraftigere orgasmer

Lær deg å intensivere dine orgasmer med noen enkle elskovs teknikker. Fokuser og nyt samtidig som din partner hjelper deg å nå nye høyder.


av Lystogglede.no    Oppdatert 02.11.2006 20:36:25   

Del på Facebook
annonse

Forspill, konsentrasjon og fokus på å hjelpe hverandre til å få mest mulig ut av samleiet er et viktig moment .

Gi hverandre seksuelle opplevelser og orgasmer som dere vil minnes langt frem i tid.

For menn så er det både følelsesmessige og biologiske årsaker til at deres orgasmer endrer seg. Unge menn kan oppleve flere orgasmer i løpet av et samleie, noe som desverre avtar med årene for de fleste. Menn som ikke har hatt utløsning på en stund kan også oppleve at det kommer mye sæd og at selve utløsningen oppleves mye mer intens og kraftfull. Dette skyldes seksuell nytelse og ved holde igjen en utløsning gjentatte ganger før han endelig lar det komme kan bli en meget intens opplevelse.

Kvinnens seksuelle nytelse varierer ofte mer, både fra kvinne til kvinne og med alder. Hun nyter ofte sin seksualitet bedre etterhvert som årene går. Det vil som for mannen være perioder som hennes orgasmer oppleves mer intense en andre ganger. Hun vil nok også oftere oppleve det å ikke få en orgasme en hva menn gjør. Noen orgasmer kan allikevel være så kraftige og intense at hun ønsker å få oppleve disse oftere.

For mange elskovs teknikker kan få begge kjønn til å miste lysten hvis en eller begge partene er klare til å prøve ut nye ting. Et varmt, kjærlig seksuelt forhold med tillit til hverandre vil derimot ofte få enda mer ut av å eksperimentere og leke med sitt sexliv.

Mannens kunnskap til å stoppe og holde på en utløsning, samtidig som at kvinnen lærer seg å kjenne hva som trigger hennes orgasmer samtidig som hun er avslappet er viktig for at de skal kunne gi hverandre en best mulig orgasme.

Spontanitet er viktig for best mulig seksuell spenning og nytelse. Overask hverandre og ikke la sexlivet bli en rutine som man nesten kan stille klokken etter. Forfør hverandre så ofte dere kan og la din partner se at du er kåt på han / henne.

Oral sex er et meget velegnet forspill for de fleste, ikke alle liker å utføre det, men alle nyter av å få det. Star med å fjerne sjenerende hår med hårfjerningskrem

eller med en intim barbermaskin som er lett og hendig å bruke.

Hygiene er svært viktig for at oral sex skal nytes mest mulig. Vask dere / hverandre godt og bruk gjerne et glidemiddel med smak hvis du ikke fortsatt er redd for smak eller lukt.

Sug og slikk hverandre dit dere sitrer av seksuell opphisselse. Hvis man føler at orgasmen kommer, be om en pause og fortsett og slikke og suge din partner.

Smør hverandre godt in med glidemiddel og før penis sakte ut og inn av hennes vagina. Husk pausene, hvis man føler orgasmen nærme seg.
Det er viktig for kvinnen at han fortsetter å stimulere hennes klitoris enten med fingrene, en velegnet klitoris stimulator eller en vibrerende penisring.

Hvis han skulle komme før henne så lå penis fortsatt være i vagina, den vil fortsatt være stiv og hun kan nyte av å ha den inne i seg, samtidig som han støter litt ut og inn og masserer hennes klitoris til hun får sin orgasme. Det å få en intens orgasme samtidig som sin partner kan oppleves meget intenst, men det er også deilig å se sin partner nyte en intens orgasme.


En vibrator er en av de beste hjelpemidlene en kvinne har til å få en orgasme. Hun kan bruke den på seg selv mens partneren ser på, dette vil garantert gjøre han svært kåt. Hvis han er redd for å få sin utløsning for tidlig så kan han bruke vibratoren på sin kjære som et pause innslag for seg selv samtidig som dette vil føre henne nærmere en orgasme. Hvis dere ikke har gjort dette sammen så la henne prøve litt selv først, enten alene eller at han ser på mens hun utforsker seg selv. Det er viktig at hun viser og veileder han til hva som er godt for henne. Slikk gjerne hennes klitoris samtidig som du fører vibratoren sakte ut og inn av hennes vagina.

Det er svært viktig å bruke glidemiddel for at kvinnen skal ha en maksimal nytelse av en vibrator. En vibrator med klitoris stimulator, er hva vi kaller kvinnens beste venn. De fleste kvinner får orgasme ved bruk av denne type vibrator. Noen kvinner trenger derimot ekstra stimulering av sin klitoris og kan ha behov for å bruke en orgasme krem / gele
.
Hvis han ønsker å overaske henne så kan han veksle på å bruke sin penis og en vibrator. Ta henne gjerne bakfra mens han eller hun fører vibratoren rundt klitoris.

En slik stimulering av hans penis og en vibrator samtidig kan ofte resultere i en kraftig orgasme for henne. Det gjør ingen ting om han ikke er helt klar, for ofte så vil opplevelsen av en kvinnes vagina som får en kraftig orgasme, ledd lede til at han nesten samtidig eller ganske raskt etterpå får sin.

Hun kan også bruke vibratoren til å stimulere området mellom testiklene og anus samtidig som hun utfører oral sex på han. Dette området er svært følsomt. Ved å presse en vibrator mot dette området samtidig som hun veksler på å slikke på han penishode og suge hans penis kan oppleves meget intenst for han, dette spesielt hvis hun ikke pleier å gjøre slik. Selve overraskelsen av å få denne forpleiningen er opphissende i seg selv samtidig som vibratorens vibrasjoner stimulerer hans prostata.

Hun kan også hvis han er klar for det smøre sin finger eller en velegnet vibrator / but plug

godt inn med glidemiddel og føre den sakte ut og inn av hans anus samtidig som hun pleier hans penis med munnen. Dette kan hvis det gjøres forsiktig og riktig gi han en helt ny opplevelse av orgasme.

Varier samleie stillinger, lek og prøv dere frem.
Spenning, kreativitet og overraskelse er viktige krydder for et godt sexliv og intense orgasmer.

Siden den mentale opplevelsen er like viktig for å oppnå orgasme som den psykiske så er det ofte bare litt kreativitet og nye innspill som skal til for å krydre den seksuelle opplevelsen.

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.