Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Orgasme >
Relateret tema
  - Faker hun sin orgasme
  - G-punktet
  - Hva er en orgasme
  - Kvinnens orgasme
  - Mannens orgasme
  - Multiorgasme

Sponsede linker

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Hvordan gi hverandre best mulig orgasme.

Det å oppnå orgasme er ikke det viktigste for å ha et godt sexliv, men en deilig nytelse som gjør det enda bedre. Noen får lett orgasme, andre ikke, men det finnes måter som gjør at man kan få det eller som kan gjøre de enda mer intense.


av Lystogglede.no    Oppdatert 08.10.2006 14:03:34   

Del på Facebook
annonse

Det å oppnå orgasme er ikke det viktigste for å ha et godt sexliv, men en deilig nytelse som gjør det enda bedre. Noen får lett orgasme, andre ikke, men det finnes måter som gjør at man kan få det eller som kan gjøre de enda mer intense.

Det er viktig å fortelle eller lede din partner slik at du får mest mulig nytelse ut av samleiet. Det å bruke fantasien og prøve seg frem er også viktig for å finne ut hva som trigger deg. Det er heller ingen ting som fles bedre for en mann en å ha sin penis inne i en vagina som får orgasme.

Hvis du / dere ønsker et mer intenst klimaks, så prøv å ro ned bevegelsene under samleiet eller hvis du onanerer. Dette er en fin måte å forlenge nytelsen av den deilige følelsen man har like før man får orgasme. Slapp av å ta en pause når du kjenner at du nærmer deg en orgasme. Når du da er så seksuelt opphisset at du ikke lengre klarer å holde igjen orgasmen vil denne da oppleves mye mer intens.

En god stilling for å oppnå orgasme for henne er hvis han står på knærne og hun ligger med baken ned. Han kan da ved at hun løfter bekken partiet litt opp, penetrere henne vaginalt samtidig som han kan stimulere hennes klitoris med hendene. Han kan da ved å føre penis sakte ut og inn og variere hastigheten lett pirre henne til en orgasme.
Hun kan også sitte oppå han med ansiktet vendt mot han eller dere kan ligge side ved side slik at han penetrere henne bakfra og hendene lett har tilgang til hennes klitoris.

Det å stimulert klitoris under samleie er ofte alfa og omega for at en kvinne skal få orgasme. Hvis han synes dette er slitsomt så kan en klitorisstimulator eller penisring med klitorisstimulator være enkle hjelpemidler. Et sexleketøy som vibrerer vil gi henne en mye kraftigere stimulering av klitoris, slik at det kan være et meget godt hjelpemiddel for kvinner som ikke lett får orgasme.
En slik type penisring vil samtidig som den stimulerer hennes klitoris, hjelpe mannen til å holde på ereksjonen og forhindre for tidlig utløsning.

Det å få utløsning før kvinnen får sin orgasme er et problem for mange menn. Kvinner trenger mye lengre tid for å få sitt klimaks og menn kan ofte få sin utløsning etter et par jokk.
Han kan stoppe sin utløsning ved å klemme rundt penis, rett under penishodet, men det er ikke alltid så lett å få til hvis han har penis i hennes vagina.

Han må derfor når han føler at han nærmer seg klimaks ta penis ut og konsentrere seg om sensuell berøring / stimulere hennes klitoris med hendene/ et leketøy eller gi henne oral sex. Han kan da utsette sin utløsning samtidig som han bringer henne et hakk nærmere klimaks.
Det er ingen ting som føles bedre for en kvinne en å få stimulert sin klitoris stimulert og rett før hun når sitt høydepunkt i tillegg bli penetrert av en kraftig erigert penis, gjerne godt innsmurt med glidemiddel.
For å trigge hverandre maksimalt kan dere gjøre dette flere ganger, men han må da være forsiktig etterhvert med å stimulere hennes klitoris for mye, slik at hun får sin orgasme for tidlig.

En orgasme som er holdt tilbake flere ganger kan bli meget intens for dere begge og de kraftige sammentrekningene som hennes skjede utsetter hans penis for under en slik orgasme vil ta han til nye høyder også.
Kvinnen er så heldig at hun kan få flere orgasmer etter hverandre når hun først er opphisset så det er ingen grunn til at han skal slutte å stimulere henne fordi om han har fått sin orgasme. La penis fortsatt være inne i henne i ca 5 minutter, vipp den frem og tilbake eller press litt, men ikke ta den ut og inn. Følesen av å ha en penis inne i sin vagina og være fylt av denne, når hun er så opphisset, kan gi henne en ny orgasme.

Lek, nyt og ert hverandre til en herlig orgasme ved å stoppe den andre parten når du kjenner at han / hun nærmer seg klimaks. Det handler ene og alene om å lære å kjenne sin partner seksuelt slik at dere kan gi hverandre en maksimal seksuell opplevelse og orgasme.

ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.