Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Myk sex, eller sex uten penetrering

Har sexlivet blitt litt ensformig og preget av rutine? Det vanlige kjappe forspillet, og så inn-ut til han, eller hvis dere er heldige- begge kommer? Hva med å prøve å ha litt mere sensuell sex, hvor det er avtalt på forhånd at det ikke skal være noen penetrering, bare nytelse av hverandre med hender og tunge?


av Lystogglede.no    Oppdatert 14.12.2009 22:41:31   

Del på Facebook
annonse

Sjansen er at dere blir mere kreative og at seansen tar lengre tid og dermed lengre nytelse. Fokuser på hverandre og følelsen det er å være nær hverandre. Hvor deilig huden til partneren er, hvor godt den lukter og hvor deilig det føles å få en lett massasje. Ikke tenk så mye på å prestere, men mer på å være nær hverandre og nyte. Det kan være deilig å begynne med et bad eller en dusj sammen, såpe hverandre inn og kanske smøre hverandre inn med en deilig olje etterpå. For at begge skal ha det deilig så må også begge være aktive. hun kan ikke legge seg på ryggen og vente på at han skal gjøre jobben, like lite som at han bare kan kjøre på. Bruk hendene og tungen og leppene til å gå på oppdagelsesferd på den andres kropp. Bruk tid og dvel ekstra lenge ved det som den andre synes er deilig. Kanskje dere oppdager noen " nye" erogene soner både hos deg selv og hos partneren. Vær gode og myke med hverandre, men ikke så forsiktige at det blir kjedelig og den ene ender med å sovne...Dere kan masturbere hverandre og kanskje gjøre det selv også mens den andre ser på. Det føles veldig intimt og kanskje litt grensesprengene på en ufarlig måte. Den som leker "kikker" vil jo også lære en masse om hvordan partneren liker å bli stimulert og det vil gjøre dere til bedre elskere for hverandre. Dere kan bytte på å kjærtegne hverandre og dere kan gjøre det samtidig, alt ettersom dere har lyst. Det blir det samme med oralsex. Han kan kanskje begynne med å slikke henne, og så kan hun bare ta imot og nyte. Eller hun kan begynne med ham og la han få være den passive som bare mottar. Mange synes at det er deilig å bytte på å være den passive og aktive, men det er selvfølgelig ingen ting i veien for å stimulere hverandre samtidig. kanskje det blir ekstra deilig å avslutte med 69, og at begge både gir og mottar samtidig. Det krever litt øvelse å få til dette, men det er jo det sex handler om, nemlig å lære og lære av hverandre og ikke være fremmed for å forsøke å gjøre det best mulig for partneren. Det er utrolig mange stillinger man kan bruke både ved oralsex og ved beføling av hverandre. Man kan gjøre det stående, sittende ,liggende og nesten hvor som helst. På denne tiden av året er det vel naturlig at vi holder oss innendørs, men det er jo ikke dermed sagt at vi nødvendigvis skal holde oss i sengen. Kanskje badegulvet kan være et vel så egnet sted, med varmekabler og fliser så kan man jo også grise mere både med olje og vann uten å være redd for å sette flekker. Det eneste som betyr noe er å leke litt sammen. Og samtidig hvis man har bestemt seg for å ikke ha noen penetrering så må man være kreative og lekne og har da alle muligheter til å ha fantastisk sex sammen. Og neste gang så kan jo absolutt penetrering stå på programmet, og siden man jo gjerne vil ha det man ikke får så er sjansen stor til at det ikke blir så lenge til....

Ved å sette noen små grenser eller regler for seg selv, så kan man åpne opp for nye måter å ha sex sammen på som kan være veldig tilfredstillende for begge og som kan føre dere som par nærmere hverandre, og det er vel verdt å prøve.


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.