Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
CAT stillingen

Alle kjennner til de tradisjonelle samleiestillingene, som misjonærstillingen med han på topp eller med henne øverst. Bakfra eller stående er også stillinger som mange bruker. Men det finnes andre stillinger hvor mulighetene for at kvinnen skal bli tilfredstillt er større. En stilling som er ny og spennende kalles for CAT stillingen, som står for The Coital Alignment Technique. Det betyr omtrent for samkoordinasjons-samleiestillingen. Puh!


av Lystogglede.no    Oppdatert 23.07.2009 16:12:38   

Del på Facebook
annonse

Langt og vanskelig navn på en stilling som ikke er så vanskelig som navnet høres ut. men med denne stillingen har kvinnen større sjanser for å oppnå orgasme under selve samleiet mens penis er inne i skjeden, og da er det også lettere å oppnå orgasme samtidig. Det hele handler om å koordinere bevegelsene, ikke om akrobatikk.
Det vanlige samleiemønsteret går ellers ut på at mannen fører penis raskt eller sakte, hardt eller mykt frem og tilbake i kvinnens skjede.mannen tror vel at kvinnen synes at det er like deilig som han synes. Og selvfølgelig er det deilig, men på denne måten så berøres nesten aldri klitoris av penis under samleiebevegelsene. Mange kvinner synes at selve samleiet er superdeilig, særlig de som har lett for å få G-punktsorgasme, og spesiellt hvis penis stimulerer G-punktet. Men for alle kvinner som bare får orgasme gjennom å stimulere klitoris så trengs det et mere vedvarende og konstant trykk.
I CAT stillingen så skal begges bekken møtes og man skal holde kontakten hele tiden under samleiet. Hvordan gjør man det? Jo, mannen ligger oppå kvinnen akkurat som i misjonærstillingen, men han skal ikke støtte seg på armenealbuene for å holde kroppstyngden sin oppe. Han sksal la hele tyngden sin hvile på kvinnen sånn at de kjenner at kroppene kommer nærme hverandre. Mannens bekken er oppe på kvinnens, og penisskaftet skal presses mot klitoris. Så er det bevegelsene som er det viktigste ved at de presser seg rytmisk mot hverandre. Mannens kroppstyngde gjør at han presser seg mot kvinnes hode og skulderparti, og han må unngå å gli tilbake for da havner han nedenfor hennes bekken. Kvinnen skal hele tiden ligge på ryggen, og holde sine legger presset rundt mannens lår, med vristene presset mot hans legger. På denne måten så kommer ikke penis spesielt langt inn i skjeden noe som gjør det lettere å få kontakt mellom penis og klitoris. Mannen presser seg ned mot kvinnen og hun møter hans bekken med klitoris sånn at det oppstår kontakt og litt motstand. Denne tette kontakten skal vare gjennom hele samleiet. Det viktige blir å bevare rytmen, presset og bevegelsene.Man skal holde seg til den rytmen som man sammen kommer frem til.

Det kreves kanskje litt nysjerrighet og eksprimenteringslyst og utholdenhet og ikke minst humor for å få det til å fungere. Men det er vel verdt å forsøke, flere og dypere orgasmer for begge er noe som tilhengere av denne teknikken forteller om.


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.