Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Er du lei av de samme stillingene hver gang dere har sex?

Prøv noen nye for variasjon og fornyelse i sexlivet. Du behøver ikke være akrobat eller yogadronning for å få til litt sprekere sex, men ta utgangspunkt i den kroppen og den fysikken du har og bruk fantasien!


av Lystogglede.no    Oppdatert 23.07.2009 16:06:20   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Hva med henne på topp? Hvis hun synes at det er tungt å bevege seg opp og ned når hun sitter oppå han, så kan dere prøve en variant hvor hun sitter på fanget hans og samtidig lener seg litt tilbake. Det betyr at han har fantastisk utsikt til kroppen hennes, og samtidig så må han støte bekkenet mot henne. Hun kan ved hjelp av armene bevege seg opp og ned men det er en fysisk litt krevende stilling. men tyngden hennes gjør at hun siger ned på penis, noe som gir en dyp, masserende penetrering. de fleste menn liker å komme dypr inne i sin partner, og når man har ansiktet mot hverandre så kan man kysse og kjertegne hverandre og oppnå en stor følelse av nærhet.
En annen stilling som også krever litt er at begge står oppreist mot hverandre. dette er den typiske filmsex- kan bare ikke vente-greia hvor man gjør det i gangen. Superspennende!Hun må lene seg oppetter en vegg, og legge det ene benet bak ham. Litt dirty, og ingen ting for langvarig sex, men super for en kjapp en.
ellers så kan man jo bli stående med hennes bak vendt mot ham i en stående variant av hundestillingen. På denne måten så kommer også han dypt inne i henne, og den kan varieres på forskjellige måter alt ettersom hvor oppreiste man velger å stå. Det litt dyriske ved stillingen er noe veldig mange finner opphissende, og det er et faktum at menge menn har denne stillingen som sin favoritt.
Man kan også prøve en annen stilling hvor hun er på topp, nemlig at hun sitter oppå han men med baken vendt mot hans ansikt. Her får han, i likhet med hundestillingen full utsikt over bakdelen hennes og hun kan bruke hendene til å kjærtegne ballene hans og gjerne også anus.
mange jenter synes at klitoris og g-punktet blir bedre stimulert i de posisjonene hvor hun sitter oppå, både framovervendt og bakovervendt, enn i misjonærstillingen. men det krever at hun er mere aktiv og ikke bare ligger der. Men det er vel noe mannen setter pris på ?
En annen stilling som er fantastisk, er hvis hun ligger på ryggen på et bord eller lignende og aker seg helt frem. Han står foran og holder beina hennes opp, eller hun kan legge de på skuldrene hans. På denne måten så kan han variere hvor dypt inn i henne han kommer, og hun kan ake seg frem og tilbake og regulere hvor dypt hun vil ha han inn. Hun kan også sakse med bena, og på den måten så skifter man også mellom dyp penetrering og penetrering, bare lett innenfor vagina. Han kan også trekke seg ut og hun kan bruke penis til å stimulere klitoris med. kjempeopphissende for begge! Hun kan også masturbere mens han er inni henne, eller han kan stimulere klitoris mens han er inne i henne. Så dette er en stilling med mange muligheter for nytelse samtidig.
Mange liker allikevel misjonærstillingen best. Det skyldes selvfølgelig nærheten mellom kroppene, og at man har ansiktet mot hverandre og dermed kan kysse og kjærtegne hverandre mens man elsker. Man kan jo også variere om man vil ligge flatt eller ha varierende grad av oppreisthet. Det finnes utallige måter å gjøre det på, eller bruke en kjent og kjær stilling og bare variere litt. I misjonærstillingen har hun også mange muligheter å bevege seg litt, hun kan legge bene rundt livet hans, eller hun kan legge det ene eller begge på skuldrene hans sånn at han kommer dypere inn i henne. Hun kan også legge begge bena rett ned og presse dem sammen sånn at hun blir trangere.
En annen deilig stilling er når han ligger bak henne i skje. denne stillingen kan også varieres i det uendelige ved at hun kan variere hvor mye hun åpner bena, og i hvilken vinkel hun snur seg mot han. Denne stillingen kan også lett blir en doggy-style ved at hun snur seg på magen og han legger seg over henne.

Det finnes uendelig mange stillinger, som de fleste kan få til og få økt nytelse. Men det krever at man tør å leke litt og at begge må være aktive. Det blir fort kjedelig hvis kvinnen bare legger seg på ryggen og forventer at han skal gjøre hele jobben. Så mye bedre hvis hun også tar noen grep og er aktiv og oppfinnsom.

Økt lyst og nytelse for begge, og dermed mere lyst på hverandre er resultatet!


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.