Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Intimbarbering.

Endelig er sommeren her, med lette klær og bikini badebukse. Tiden er inne for å barbere og style seg sånn at man tar seg best mulig ut.


av Lystogglede.no    Oppdatert 17.06.2009 23:19:48   

Foto: sxc.hu
Del på Facebook
annonse

Tidliger nøyde mange seg med å barbere bikinilinjen, men nå er det blitt vanlig for begge kjønn å barbere bort det meste eller alt kjønnshåret. Mange synes at det er mere delikat, og at man blir mere følsom overfor berøring. Mange synes også at det virker mere renslig uten hår.
Noen velger å vokse bort hårene, enten hjemme eller på en salong, en såkallt brazilian wax. Noen bruker hårfjerningskrem, eller barbermaskin, mens mange sverger til barberhøvel. Hvis de velger barberhøvel, så bør du bruke en som er ny og dermed helt ren. Den er skarp, og det er lettere å få til en helt tett barbering, samt at en ikke påfører seg bakterier som kan være i en tidligere brukt høvel. Hårene bør myknes først, og det kan man gjøre ved å ta et varmt bad eller dusj. Da er man også helt ren når man begynner. Det kan være lurt å bruke en såpe med lav ph-verdi, spesiellt for kvinner, slik at såpen ikke irriterer hud og slimhinner i vagina.Hvis man har mye hår nedentil, og eller ikke har barbert seg før, eller at det er lenge siden, så er det lurt å bruke en liten saksfor å klippe det ned.Det gjør det lettere å se, samt at det ikke kommer så mye hår på høvelen.
En god hjelp er å sette seg foran et speil slik at man ser akkurat hva man gjør. Man kan godt bruke et lite håndspeil. godt lys er også viktig for resultatet, ofte trenger man bedre lys enn det man har på badet.En bolle med varmt vann, en ren høvel, samt et mildt skum eller gele og du er klar til å begynne.
Smør deg inn med skum, og barber i den retningen som håret vokser.Prøv å få med alt håret for hvert tak du tar med høvelen.Rens høvelen for hver tak. Kanskje du må holde huden stram med den andre hånden for å komme ordentlig til. Dette gjelder spesielt for vanskelige områder som øverst der hvor kjønnsleppene deler seg, rundt klitoris, og på innsiden av kjønnsleppene for kvinner. Menn må være forsiktige på undersiden og rundt penis, samt under pungen og ved anus. for å få til en god barbering rundt anus så kan det være lurt å snu seg med baken mot speilet, og holde rumpeballene fra hverandre.
Så når du er ferdig så skyll deg med varmt vann i dusjen. ikke bruk glovarmt vann og ikke for hard stråle. Husk at det nybarberte området er hypersensitivt. Bruk bare vann, eller evnt en mild såpe som feks Laktacyd. En kjølig eller kald dusj til slutt vil få porene til å lukk seg hvis du orker da !
Et aftershave produkt som desinfiserer lett, som " bikini line
" anbefales. Noen synes også at babyolje eller mandelolje gjør huden mykere. Problemet for mange er at man får nupper og småkviser etter barberingen. Bikini line kan hjelpe mot dette, likesom zinksalve og aloe vera krem. Det anbefales ikke å bruke hydrokortison krem, fordi den gjør huden tynnere og mer sensitiv over tid.
I begynnelsen vil det klø vanvittig når hårene vokser ut igjen, men det vil avta etterhvert. Akkurat som selve barberingen vil gå lettere å raskere etterhvert. Øvelse gjør mester!

Mange synes at det er deilig å barbere kjæresten sin, og bruker det som en del av forspillet eller som en erotisk lek. Man føler seg så sensitiv og " naken " bokstavelig talt, mer sexy og følsom. Og sexen blir enda bedre, særlig oralsex. Så nyt den glatte og myke huden, enten alene eller sammen med kjæresten


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2020

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.