Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Si nei til konservativ sex og la våren hjelpe dere til å få samlivet til å spire igjen.

Påsken står for døren og våren varmer ditt hjerte. de fleste av oss føler seg nok litt lettere og gladere når man kjenner varmen fra solstrålene og ser snøen smelte. Noen føler seg kanskje også litt nyforelsket. Mange av oss lar nok mye av det positive som finnes komme i skyggen av en hektisk hv


av Lystogglede.no    Oppdatert 05.04.2009 22:08:00   

Del på Facebook
annonse
Det er vanskelig å holde forelskelsen på det nivået som den var på i starten av forholdet. Hvis ønsket og lysten ikke er gjensidig hos begge parter blir det ikke enklere.

Her er noen enkle tips som kan friske opp samlivet og hvorfor ikke starte nå som dere i tillegg får litt ekstra energi fra våren.

Prøv dere frem med nye stillinger hver gang dere har sex. Mye styr tenker du kansje, men det at man vet hva som skjer hver gang man har samleie, skaper lite spenning i sexlivet. Forutsigbar sex er lite pirrende og til slutt så gjør man det av ren vane og ikke av lyst og kåthet. Det trenger ikke å være hverken slitsomt eller krevende å finne på noe nytt, men man må bare passe på å ikke gjøre det man alltid pleier og heller prøve noe nytt. Det trenger ikke alltid å være en ny stilling men små ting som bakgrunnsmusikk, dufter, belysning og hvor man gjør det er små ting som gjør opplevelsen av sex ny og pirrende igjen. Prøv også å ha sex til andre tider en hva dere pleier. Hvorfør ikke overaske din partner på badet? kryp gjerne inn i dusjen / badekaret og hjelp han / henne med å vaske seg på ryggen for så å beføle og forføre din kjære. Hvis dere vet dere er alene hvorfor ikke bare ha sex på kjøkkenbenken mens dere venter på at middagen blir ferdig....Husk! det er kun fantasien og hva man tør å gjøre som setter grenser for hvor kreativ man kan være i sexlivet.

Onaner gjerne sammen, de fleste av oss gjør dette når vi er alene, men ved å gjøre det sammen så vil du lære hva som pirrer din partner, dere bryter noen barrierer mellom dere samtidig som det er utrolig opphissende.

Sexfantasier, har de fleste av oss, snakk derfor sammen og finn ut hva din partner drømmer om. Kanskje det er noe han / hun har hatt lyst til å prøve lenge men har vært for sjenert til å prøve det ut.

Prøv ut nye former for sex til og med litt mer kinky sex hvis det vil krydre sexlivet deres. Det burde ikke finnes sjenanse mellom to personer som elsker hverandre kun tillit, lyst og glede.

Nyt hverandre og våren!
Kilde: www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.