Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Valentines Day

Valentines Day eller valentins dagen på norsk er en ganske ny skikk her i landet. Dagen blir feiret den 14 februar med kort og blomster eller gaver til den man er glad i.


av Lystogglede.no    Oppdatert 06.02.2009 21:56:44   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Mange synes at det er en unorsk skikk som er adoptert fra USA, hvor man har en lang tradisjon med å feire dagen. Handelstanden har selvfølgelig også kastet seg på bølgen, og butikkene kommer med stadig nye og dyre gaver man kan kjøpe til sin elskede.
Det er usikkert hvor og når tradisjonen startet og hvis man søker på feks Wikipedia kommer det fram ganske mange helgener og andre som skal ha vært opphavet til tradisjonen. Martyrer som enten ble drept for sin kristne tro i romertiden, så mange som 11 stykker skal det ha vært som bar navnet Valentin! I middelalderen blir det også nevnt og Shakespeare lar Ophelia i Hamlet snakke om Valentines day. Så å feire kjærligheten med en egen dag er ingen amerikansk skikk, men noe som har vært gjort i hele den vestlige verden i flere århundrer.
Og hvorfor kan ikke vi trauste nordmenn gjøre det samme? Det har vel aldri ført noe vondt med seg å gi litt ekstra opmerksomhet til den man er glad i. Et lite kort eller blomster eller en hjemmebakt kake kan gjøre kjæresten varm om hjertet en sur vinterdag i februar! Eller hvorfor ikke benytte anledningen til å feire den erotiske kjærligheten med en litt frekkere gave? I år faller dagen på en lørdag, og da kan det passe godt med litt god vin og et godt måltid sammen, kanskje champagne på sengekanten? Roser er alltid hyggelig å få, men kanskje en deilig massasjeolje eller et spennende sexleketøy ville gi mer sus? Du kunne prøve med et selvlaget kort, feks et hjerte som kan åpnes og hvor det står om en liten overraskelse. Kanskje lage en kjærlighetsquiz? Eller en rebus som fører frem til en spennende gave. Hva med å kjøpe inn masse hjertesjokolader som blir plassert i sengen? Mulighetene er uendelige og det behøver ikke bli dyrt, men kjæresten kommer garantert til å sette pris på anstrengelsene.
Finn på noe som passer for deg og kjæresten, noe sporty hvis det er mere dere, eller noe superromantisk hvis det passer bedre. Uansett, bruk fantasien og ha en fantastisk valentins dag!

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2020

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.