Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Tips for en stressfri og romantisk førjulstid.

Er du godt i gang med juleforberedelsene? Eller henger du litt etter og tenker med stigende panikk på alt som du enda ikke har kjøpt og gjort?


av Lystogglede.no    Oppdatert 14.12.2008 15:49:42   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Desember er en travel måned for de fleste, og for foreldre med hjemmeboende barn er det ekstra mye som skal gjøres. Både skoler og barnehager har sine avslutninger, likeså idrettslag og andre fritidsaktiviteter. Det er ofte et krav at foreldre skal stille opp med baking og div, ting som tar tid.
Jobben krever også sitt med julelunsjer og julebord. Og så var det vennene da, litt førjulshygge med venninnene og kanskje et par temajulebord med vennene må man jo få med seg…vel .
Kanskje man ikke må få med seg alt, og kanskje man kan kjøpe seg ut av noe av kakebaksten.

Mange opererer med lister over alt som skal gjøres og det er selvfølgelig en god ide. En annen de kan være å starte litt tidligere med julebord, eller fester med venner. Kanskje man heller kan ha høstfester, eller hva med januarfest i stedet. Da har det verste stresset lagt seg og det er mulig å hygge seg uten så mye stress. Mange synes selvfølgelig at det er hyggelig å ha mye å gjøre i førjulstiden og synes at det gir en viss status å være kjempeopptatt hele desember, sånn at man kan vise at man er populær og i farta.

Ellers så kan det være lurt å ta en titt på klær og sko og tidlig finne ut av juleantrekk, slik at man slipper å halse rundt i siste liten på jakt etter sko til minsten eller skjorte til far. Far ja. Kanskje vi kvinner burde bli flinkere til å involvere mannen i juleforberedelsene. Vi kan for eksempel dele på hvem som går på hvilke avslutninger, og dele på innkjøp av presenter og mat og juletre og alt det andre. Hvis man har en feriedag eller to til gode så kommer de godt med nå.
Send barna på skolen og dra ut sammen. For å få litt romantikk inn i tiden, så kan man jo bruke litt ekstra tid på morgenen sammen mens barna er ute. Litt nærhet og varme kan gjøre underverker for samarbeidet senere på shopping! Hvis dere bare krangler når dere er i butikker, vel da er det kanskje ingen god ide å gå sammen. Del dere heller opp, og bestem på forhånd hvem som skal ordne hva. Så kan dere møtes til en hyggelig lunsj uten barn som maser.
Når stemningen er avslappet og hyggelig kan man fordele resten av oppgavene til julen. Sørg for å gjøre litt hver dag, og ha gjerne en liten oppsummering på kvelden. Prøv å være litt ekstra tolerante med hverandre, og ros den andre for alt som er gjort. Kanskje man kan kjøpe en liten kalendergave til hverandre. Det er ikke bare barna som synes at det er hyggelig..
En slik kalendergave kan jo være av den litt frekkere sorten, hva med noe sexy undertøy eller en massasjeolje med deilig lukt? Eller så kan et sexleketøy være spennende, både for giveren og den som får. Sannsynligvis så vil man da glede seg til å få forberedelsene unna og kanskje legge seg litt tidligere den kvelden.

Det å ta seg tid til litt nærhet, og å prioritere kjæresten kan gi en masse overskudd og gode følelser.
Kanskje julestemningen kommer helt av seg selv, og kanskje nissen kommer med noe ekstra fint i år!

Ha en god og deilig førjulstid!

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.