Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Novemberhygge

Regnet pisker mot ruten, det er iskaldt og mørkt både om morgenen og om kvelden. Det begynner å bli lenge siden vi koste oss ute og det var sommer og lune kvelder.


av Lystogglede.no    Oppdatert 11.11.2008 19:23:39   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Hverdagen er over oss med stress, fremmedgjøring og kanskje til tider dårlig kommunikasjon. Det er ikke så lett å se hverandres behov, og å sette av tid til hverandre. Kanskje ønsker du den gode samtalen, mens han ikke har noe særlig lyst til å snakke om annet enn jobben.

Vi får ofte ikke den kvalitetstiden sammen som vi så gjerne vil ha, fordi vi har så mange ting på gang på hvert vårt felt. Når vi endelig er sammen så er vi kanskje så slitne at nærhet og kommunikasjon er det siste vi orker å tenke på. Og sex…vel det havner nederst på lista. Og så er vi i gang med det klassiske scenarioet, at kvinnen ønsker nærhet før sex, mens det for mannen er omvendt. Veldig generalisert og forenklet, men ganske gjenkjennelig for de fleste.
Ok, så hva gjør vi da? Vi setter oss i hvert fall ikke ned og sutrer og sturer, nei lure jenter tenker som så at kanskje vi skal starte et lite prosjekt sammen, det pleier å bli så hyggelig og samtidig så får vi fikset litt på ting hjemme sånn at det blir fint til jul.

Litt fornyelse og forandring fryder så kanskje vi skulle rydde opp litt på soverommet for eksempel? Og mens vi er i gang så kunne det kanskje gjort seg med litt maling. Og vips så er prosjektet i gang. Selvfølgelig så er det ikke alle menns drøm å tilbringe masse tid på Ikea, men gjør research på forhånd slik at du kan styre han rett dit hvor det det dere skal ha er, slik at dere blir raskt ferdige og han ser hvor effektiv og flink du er!
Eller nøy dere med litt maling. Ikke er det så dyrt heller, og man får mye forandring for pengene. Kjøp et nytt sengesett, og kanskje en litt sexy nattkjole så blir han nok inspirert.
Hele poenget er å gjøre noe sammen, noe som er positivt. Når man holder på med oppgaver sammen så skaper det en naturlig samhørighet uten at det er nødvendig med så mange ord. De kommer av seg selv. Gjør andre hyggelige ting sammen mens dere er i siget. Gå på kino, eller en tur i skogen og plukk med noen fine greiner hjem. Gjør noe som han synes er gøy, for eksempel gå på fotballkamp, og så kan dere gå hjem å varme hverandre etterpå.
Tjuvsmak på julegløggen og nyt en bit konfekt. Og ikke minst, vær flinke til å se det positive hos den andre.

Dette er kanskje ikke tiden for de største krumspringene, gled dere heller over små koselige stunder. Og hvis dere er i det litt frekkere hjørnet; så hvorfor ikke planlegge en hemmelig og litt sexy julekalender for hverandre. Det kan det virkelig komme mye deilig ut av….

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.