Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Kos i høstmørket.

Kanskje tiden er inne til å slå et lite slag for litt nærhet og god hverdagssex i høstmørket. Det er absolutt den tiden på året som vi kryper innendørs, så hvorfor ikke krype litt nærmere partneren med det samme.


av Lystogglede.no    Oppdatert 19.10.2008 21:59:57   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Bruk tiden og mørket til å lage litt ekstra god stemning på hjemmebane.
Det er ikke alltid så mye som skal til. Ofte så har vi så store forventninger, og drømmer til hvordan sex skal være. Og så ender vi opp med å bli skuffet gang på gang. Mange vil gjerne at alt skal stemme og at den gode stemningen og følelsen skal bygge seg sakte opp før det blir aktuelt med sex. Men i en stresset hverdag med 1000 krav, så er det ofte slik at når freden og roen endelig senker seg, så er vi for trette og slitne til de store krumspringene på lakenene og vil heller sove. Det er en kjensgjerning at dobbeltarbeidene foreldre har for lite tid sammen og at vi sliter oss ut med alle krav. Mange vil ha en ”bit” av oss, og vi strever etter perfeksjon både hjemme og på jobb. Og i fritiden er det barn som skal kjøres til fritidsaktiviteter, vi skal være aktive i vennegjengen, ta oss av foreldre og stille på dugnader. Listen kan gjøres uendelig lang, men det er kanskje på tide å stoppe litt opp og se på prioriteringene sine når man ikke lenger har overskudd til partneren sin og sex og nærhet bare blir et ork. For de fleste har jo en annen og deiligere historie bak seg. Starten på forholdet da man ikke fikk nok av hverandre og den utkårede var verdens mest interessante menneske.
Vel, stopp opp litt og kryp under teppet. Tenn noen stearinlys og åpne opp en flaske rødvin en vanlig onsdag. Og pønsk ut noen lure strategier for å orke litt mer nærhet i hverdagen. Ikke vent til helgen, hvor mange ganger har vi vel ikke tenkt at da skal vi ta igjen det forsømte, bare for så å se at helgen har vært fylt av like mange aktiviteter som hverdagen. Det blir nesten sånn som med ferier hvor vi tror vi skal ha tid til hverandre, men ender opp med å reise rundt til venner og familie og tilfredsstille andres behov i stedet.
Nei, tilbake til teppet og stearinlysene. Kanskje du ikke må kjøre barna på trening hver gang? Kanskje dere kan skape en liten fritime i på ettermiddagen ved at noen andre foreldre kjører, og at dere heller deler på det? Kanskje man kan være litt rampete sammen og komme en time eller to senere på jobben, og så heller ha en liten morgenstund sammen? Eller lage en lunsjavtale? Kvinner gjemmer seg ofte bak dette at man er så sliten og har så mye å gjøre at vi ikke orker sex. Mange av kravene skaper vi også selv. Mange ganger er det nok også sånn at vi ikke gidder. Kanskje vi synes at mannen er blitt kjedelig og krever for mye. Eller at han er selvopptatt og ikke skjønner våre behov. Sant nok, men prøv å stikke en oppvaskkost i hånden hans mens du tar på ham et forkle og hvisker han noen søte ord i øret. Følg det opp litt senere og han kommer garantert til å hjelpe til mer. Ikke tenk på sex og nærhet som noe man skal stille opp på og som krever energi. Tenk heller på det som noe deilig som gir deg energi og overskudd. Kos dere sammen, det behøver ikke å være så avansert eller himmelstormende. Bare det å være nakne sammen, ligge på armen og snakke litt kan være nok. Kose litt rett og slett. Hvis man er flink til å oftere ha nærhet og tid til hverandre så blir sexen gjerne bedre og mer spennende.

Invester tid på hverandre, ikke som noe ekstra du skal få tid til, men gjerne i stedet for noe annet som ikke er så lystbetont. Så kan høsten bli virkelig varm og vakker.

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.