Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Chakra-massasje.

Vi har tidligere skrevet litt om tantra, tantrisk sex og om Kama Sutra. I denne artiklen vil vi gå mere detaljert inn på hvordan bruke de forskjellige Chakraene.


av Lystogglede.no    Oppdatert 24.07.2007 23:05:37   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

De gamle indiske filosofier og elskovsteknikker har hatt en økende popularitet i den vestlige verden de siste 30 år, siden hippie-kulturen blomstret opp, og mange vendte sine øyne mot øst. Yoga og andre treningsformer fra Asia har nok også en medvirkning, samt at berømtheter som for eksempel Madonna dyrker Yoga.

Det er lett å tenke seg at den tiden vi lever i med bruk og kast, og hurtigkonsum av det meste så vokser det frem et behov hos mange for noe som går dypere. Noe som er mer varig og ekte og som er med på å gjøre kjærlighetslivet mer inderlig og spennende.

At også tantra lover ” endeløse” og multiple orgasmer for både kvinner og menn er naturligvis også med på å øke fascinasjonen og nysjerrigheten. Mange ønsker kvalitet og inderlighet i sexlivet, og det finner de her.
Men det krever øvelse for å mestre teknikkene og chakramassasje skal åpne og harmonisere kroppen og frigi kundalinikraften.
Kundalinikraften er livskraften som strømmer gjennom kroppen og denne symboliseres med en slange som ligger oppkveilet langs ryggraden. Når denne våkner og beveger seg oppover så vil den åpne opp for potensialet som ligger i hvert chakra.

Noen chakraer kan være stengt pga traumer og massasjen vil åpne dem opp. Massasjen fungerer også som en form for meditasjon og rolig musikk kan være fint å sette på i bakgrunnen, det vil virke beroligende.
Det er mannen som skal få massasje først, og han skal kle av seg og legge seg naken på ryggen. Det er nødvendig med en god massasjeolje, og kvinnen tar litt olje i hendene og begynner å massere det første chakraet som er området rundt kjønnet hans, på skambenet ved hårfestet.
Massasjen skal ha sirkulære bevegelser og følge klokkeretningen langsomt og rytmisk i to og et halvt minutt. Deretter skal fingrene hvile i chakraet i et halvt minutt før man går videre til neste chakra, midt mellom navlen og kjønnsbehåringen.
Man følger samme prosedyre med olje og massasje av hvert chakra i to og et halvt minutt med et halvt minutts hvile før man beveger seg til det neste chakraet oppover kroppen.
Bevegelsene skal være myke og følsomme, og etter hvert vil mottageren gå inn i en transelignende tilstand med dyp og rolig pust.
Det sjette chakraet skal ha en litt annerledes berøring enn de foregående. I stedet for å massere i klokkeretningen så stryker man med fingrene i lette, oppadgående strøk fra et punkt mellom øyenbrynene til hårfestet. Etter to og et halvt minutt lar du hånden hvile på pannen hans.
Det syvende chakraet finner du ved å trekke en tenkt linje fra toppen av ørene til toppen av hodet. Man kan tørke av oljen hvis man ønsker og så masserer man toppen av hodet i klokkeretningen og lar hånden hvile der til slutt.

Når man så er ferdig med det syvende chakraet så spør man mannen om det er et chakra som fortsatt behøver mer massasje. Hvis det er tilfelle så plasserer du hånden din på dette chakraet samtidig som du legger en hånd på ryggen og vugger dette chakraet mellom hendene dine. Be han om å tenke seg at han puster inn hendene dine. Hendene skal være avslappede, og denne bevisste pustingen vil åpne chakraet.
Når chakraet åpner seg så kan det komme en reaksjon i form av gråt eller latter, eller som en følelse av myk utvidelse, fred eller lys.
Når chakraet så er åpent så ber du ham fortelle om det har et helbredende budskap, og om hvordan han vil ta dette med seg videre. Be ham om å si dette høyt. Når han har gjort det så fjerner du hendene langsomt fra chakraet og så kjærtegner du hele kroppen hans langsomt fra topp til tå mens du gjentar budskapet hans høyt med hans egne ord. Etterpå fører du hendene inn i hans aura uten å berøre kroppen.


Som avslutning så plasserer du høyre hånds langfinger nederst i første chakra, rett under testiklene. For kvinner så ligger dette punktet mellom vagina og endetarmen. Plasser venstre hånds langfinger på kronechakraet. Dette skal skape en balanse mellom himmel og jord. Lukk øynene og vær tilstede i energien idet den balanseres. Når dette er avsluttet så fjerner man hendene og lar han være i fred en liten stund mens du puster i hans rytme.

Så er det kvinnen som skal motta den samme behandlingen. Siden mannen har fått massasje først så vil han være ekstra sensitiv, og først når begge har mottatt massasje så kan man ha sex. Og det vil være med en grensesprengende inderlighet.

Det er viktig at man ikke fryser eller spenner seg av andre årsaker under massasjen, for da vil chakraene blokkeres. Sørg for at dere er i et varmt rom, og at dere ikke vil bli forstyrret.

Vi lever i en kroppsorientert og kroppsfiksert tid, og tantra er svært kroppsorientert, men med et høyere mål nemlig å forene det kroppslige og det åndelige, å oppnå frelse gjennom nytelse.

Tantra handler om å oppnå enhet gjennom det kvinnelige og det mannlige, yin og yang. Disse to skal forenes og grensene mellom dem skal oppheves.Kilde:Kilde til denne artikkelen er boken Tantrisk elskov av Ma Ananda Sarita og Swami Anand Geho.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.