Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Mer om tantra, de sju chakraene.

Vi har tidligere skrevet om Kama Sutra og tantrisk elskov, og i den forbindelse kommet med tips om øm og sakte elskov. Men denne gangen skal vi ta for oss de sju chakraer som kroppen har i følge den tantriske tradisjon.


av Lystogglede.no    Oppdatert 05.07.2007 01:00:18   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Chakraer betyr sentere for livsenergien som strømmer gjennom kroppen. Livskraften kalles kundalini og denne symboliseres med en slange som ligger oppkveilet nederst ved ryggraden. Når denne kraften våkner så beveger den seg oppover i kroppen og åpner opp for det sovende potensialet i hvert chakra.
I tantra så skal man derfor gi hverandre chakra massasje, som tar ca en halvtime for hver av partene. Her er det den ene av partene, fortrinnsvis mannen som først skal motta massasje, og man skal gjøre seg helt ferdig med hvert chakra før man går videre til det neste.
Når alle chakraene er stimulert, så er det den som har gitt massasjen sin tur til å motta, og først når begge har fått massasje så kan man ha sex. Og den vil være med følelser man ikke visste at man hadde.

Men for å kunne gi hverandre chakra massasje så må man jo kjenne til de ulike chakraene.1. Vi starter med rotchakraet.Dette er det første chakraet, og i mannen er det en positiv og utadrettet pol yang, mens det hos kvinnen er omvendt nemlig en innadrettet og negativ pol yin. Det første chakraet er sexsenteret, nemlig kjønnsorganene, og de rommer den essensielle livskraften som venter på å bli aktivisert.

2. Det neste chakraet er mer utadvendt hos kvinnen, yang og yin hos mannen og det ligger i mageregionen. Det er her liv blir til og det er knyttet til månesyklusen. Akkurat som månen tiltar og avtar så representerer kvinnen både liv og død, skapelse og ødeleggelse og hun er i følge tantra derfor universets mor.

3. Dette chakraet sitter i solar plexus og er yang hos mannen og yin hos kvinnen. Det er et senter hvor han utstråler visdom og kjærlighet og indre styrke, og dermed er det et sete for sjelen hans.

4. Det fjerde chakraet er yang hos kvinnen og yin hos mannen og er hjertechakraet. Her strømmer næring og kjærlighetfra brystene til kvinnen og dette representerer medfølelse.

5. Dette chakraet kalles halschakraet og er yang hos mannen og yin hos kvinnen. Det er forbundet med det maskuline prinsippet i kreative sannhetsuttrykk.

6. Det sjette chakraet kalles det tredje øyet og er yang hos kvinnen og yin hos mannen. Det er knyttet til det tredje øyet som gjelder følsomhet for det overnaturlige.

7. Det sjuende chakra er hinsides den dobbelheten og splittingen mellom yin og yang som vi finner i de andre chakraene. Her finnes sjelens enhet og grensene mellom det mannlige og det kvinnelige oppheves og forenes i det evige nuet. Dette chakraet kalles kronechakraet og befinner seg øverst på hodet.

Som nevnt skal kvinnen starte med å gi mannen massasje. Detter er fordi at han vil bli ekstra følsom og sensitiv, og det vil hjelp henne til å åpne seg for ham på måter hun ikke trodde var mulig.
Hvis man har lyst til å prøve chakra massasje så kan man først lære seg de ulike chakraene og så forsiktig prøve å stimulere hverandre målrettet, ved å starte med rotchakraet og så bevege seg oppover.

I neste artikkel skal vi beskrive litt nærmere hvordan man går frem.
Husk å ta dere god tid og skru av for alt som kan virke forstyrrende.


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.