Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning > Flørt >

Sponsede linker

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Hett for par

Med disse tipsene gir du nytt liv til det gamle sexlivet.


av Kristin Børve    Oppdatert 15.03.2012 09:57:28   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Hotte tips

  • Husk å flørte med partneren din. Stikk for eksempel små, frekke eller romantiske lapper på gjemmesteder hvor du vet at partneren din finner dem i løpet av dagen. Flørt med kroppspråket, send sms, mail eller meldinger. Hvordan og når er ikke så viktig. Det viktige er at man husker å gjøre det en gang i blant.


  • Gjør deg attraktiv for partneren din. Enten du velger å gjøre det med smil, undertøy, make-up eller sjarm. Bare pass på at du ikke glemmer det. Vi tenner lettere på en som er attraktiv. Ja, det er deilig å komme hjem, finne frem joggebuksa og slenge seg på sofaen, men må du gjøre det hver dag? Og de dagene du gjør det, husker du da på sjarmen?


  • Bruk sexleketøy sammen. Det finnes mange spennende leker som er utviklet for par, som gir nye opplevelser for begge to. Og husk på at et leketøy aldri er en truende erstatning, det er et supplement som gir variasjoner. Ensformig sex blir ofte kjedelig, og lysten kan forsvinne, så unn hverandre nye gleder.


  • Kroppskontakt. Ta på partneren din. Lette berøringer i forbifarten betyr så mye. Agendaen din behøver ikke være sex der og da, men rett og slett bare for å ivareta nærheten.


  • Bli bedre kjent med egne lyster. Finn ut hva du tenner på og lær deg å nyte egen kropp. Det er viktig å kjenne kroppen sin, før man lar noen andre tukle med den. Jo mer du vet, jo mer kan du nyte sex.


  • Bestem deg for å lage en erotisk overraskelse for partneren din, minst en gang i måneden. Eller dere kan bli enige om en bestemt ukedag og avtale at dere bytter på å gjøre en ekstra innsats for å skape en god opplevelse. Tørr å være litt frekk. Tørr å leke sammen. Plei lysten. Sex er jo noe av det beste vi kan bruke tid på.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.