Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Ukens sex tips!

Hva kan være en bedre gave til din kjære en en kveld med nytelse og avsappning. Du er kanskje ikke en proffesjonell masør, men viljen til å pleie din partner og noen tips kan kanskje hjelpe deg til å skape en spesiell atmosfære.


av Lystogglede.no    Oppdatert 22.03.2009 20:27:48   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Det finnes flere typer hjelpemidler til å varme opp stemningen med:

Massasje oljer er beregnet for sensuell massasje og forspill. Det finnes flere typer oljer som inneholder forskjellige lukter for å pirre sansene samtidig som de gir en deilig føleslse av velvære.
Hell litt olje i hendene dine og gni de sammen for å varme opp oljen. Maser din partners kropp med oljen sakte og sensuelt.
For å skape en enda mer romantisk atmosfære, tenn noen duftlys, sett på romantisk musikk og ta gjerne et varmt bad føre massasjen.

Varmende glidemiddel er også noe vi anbefaler til intim massasje. Når glidemiddelet kommer i kontakt med huden gir det en deilig varmende følelse. Områder som egner seg for denne type massasje er kjønnsorganer og andre erogene soner som mage og brystvorter.
Bruk av varmende glidemiddel vil også gjøre din partner raskere opphisset fordi følelsen av varme kombinert med den deilge glatte våte følelsen man får ved å bruke glidemiddel er utrolig pirrende og noe som bare må oppleves
Påfør en liten mengde glidemiddel på det ønskede området. Det kan ta opptil ett minutt før man merker noe til varmen, men ved å masere det inn vil det gå raskere. Det samme vil også skje hvis du blåser på glidemiddelet.

Vi gjør oppmerksom på faremomentet ved at din partner vil forlange gjentagelse av denne behandligen.

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.