Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Forførende tips i sommervarmen.

Vi har tidligere skrevet litt om det å være/bli en forførerske i sommer, og nå følger vi opp med forføreriske tips! Tips som selvfølgelig virker like godt hele året.


av Lystogglede.no    Oppdatert 17.07.2008 13:57:36   

Foto: lek
Del på Facebook
annonse

Men nå som det er sommer er det en ekstra god tid for å utfordre de vanlige ”metodene” eller vanene som mange legger seg til, og introdusere noen nye. Du kan starte med å begynne å kysse han på en annen måte, for eksempel suge mykt på tungen hans, eller leppene hans. Slikk litt på leppene før du suger hele tungen inn, og gjenta det noen ganger. Du kan gjerne gjøre det litt mer bestemt etter hvert. Han kommer garantert til å drømme om at du skal gi andre kroppsdeler den samme behandlingen.
Eller dere kan bestemme dere for å ikke berøre hverandre med hendene i det hele tatt, kanskje all kjælingen skal foregå med munnen og tungen? Eller hvorfor ikke bruke brystene til å kjærtegne han med, eller føttene. Vær kreativ og leken, og er det noe han synes er ekstra deilig så fortsett med det og så kan han være kreativ med deg etterpå.

Mange synes at det er deilig å bruke kjæresten som et matfat eller dessertbord. Så smør han inn med vaniljesaus eller noe annet som er godt. Ganske klissete men ikke farlig. Eller prøv med litt iskrem... sammen med en varm munn og tunge vil det iskalde føles ekstra intenst og han får nye deilige sansesensasjoner. Litt champagne kan også gjøre seg godt på sengekanten.
Ha litt i munnen mens du kysser ham eller suger forsiktig på penishodet eller testiklene hans. Boblingen får det til å kile ekstra deilig. Eller plasser noen jordbær eller kirsebær rundt omkring på kroppen hans. Han kommer til å ligge i helspenn mens du spiser dem sakte opp ett for ett. Han er selvfølgelig velkommen til å gjøre det samme med deg, det blir ekstra deilig når dere bytter på å gi hverandre nytelseslik at den som blir ”behandlet” kan konsentrere seg om å nyte. Det er sensuelt og mykt og man kommer hverandre enda nærmere, pluss at man bringer lekenheten inn i sexen. Det er befriende å le og tulle litt sammen.

Når det gjelder selve samleiet så er det mye som kan gjøres. Noen ganger kan dere bare hoppe over det og heller tilfredsstille hverandre med hendene og munnen. Mange synes at samleiet ofte blir en gjentagelse med pumping ut og inn, som er deilig men kanskje litt kjedelig ihverfall hvis det ender med at han kommer for fort. Det kan være deilig å veksle mellom munnsex og samleie, og han kan bringe henne til kanten av orgasme i det han kommer inn igjen. Med litt trening er dette en fin måte å komme samtidig på.
Hvis det er i misjonærstillingen kan hun gripe godt om rumpeballene hans og dermed føre ham ekstra dypt inn, samtidig som hun styrer noe av takten. I det hele tatt liker de fleste menn at kvinnen tar mer aktivt del i sexen. Du kan også sitte oppå han og ri han. Da bestemmer du takten og han vil ha fritt tilsyn til akten noe som han synes er kjempeopphissende. Menn er visuelle og tenner kanskje i større grad enn kvinner på å se på, så unn han gleden. Vis deg frem for han, han kommer til å elske det.

Svelg sjenansen, og for å avslutte som vi begynte: det er sommer nå, du er brun og fin og med disse deilige tipsene så kommer det til å bli så hett at du glemmer dine eventuelle skavanker og bare kan kaste deg ut i elskoven og nyte.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.