Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Bli en forførerske i sommer!

Sommeren er en fantastisk tid til å prøve ut nye ting, også i kjærlighetslivet. De fleste mennesker er mer åpne på sommeren, og sol og lys påvirker lysten i positiv retning.


av Lystogglede.no    Oppdatert 16.06.2008 19:44:07   

Foto: lek
Del på Facebook
annonse

Varmen gjør at folk går lettkledde så inspirasjonen finnes så å si på hvert gatehjørne. Etter en lang vinter i dvale blomstrer vi nordboere opp, og vi har mer og oftere sex.

Det kan være deilig med det kjente repertoaret men hvorfor ikke legge opp til noe litt mer spennende? Kanskje du har en spesiell fantasi du har lyst til å prøve ut med partneren din, eller at dere har noen tanker som dere har delt om hva som kan være godt og spennende.

Sommeren er tiden for å leve dem ut! Som nevnt er det tid for mye kropp og hud, hormonene er mer aktive og lange lyse netter innbyr mer til deilige aktiviteter enn søvn.

Mange kvinner har fantasier som de ikke tør å dele, og mange synes også at det er vanskelig å demonstrere lysten sin ved å ta initiativet. Men det blir kjedelig for mannen å alltid være den som må initiere sex, og hvis du tar styringen så virker det både opphissende for han og du kan bestemme mer av leken. Det er ikke nødvendig å gå hardt ut med lakk og lær, selv om mange finner det opphissende. Hvis du synes at det er vanskelig å være frempå så er jo heller ikke dette noe for deg. Lakk sender ut svært sterke signaler om sex, ofte kombinert med underkastelse og dominans og jenter som liker å leke litt råere trenger ikke tips for å komme i gang.
Det er ikke nødvendig å være aggressiv, bare være deg selv- myk og kvinnelig.
Hva med å bruke vanlige klær som er i motebildet nå, for eksempel en gjennomsiktig tunika? I stedet for å ta på en singlet under så tar du på…ingen ting. De fleste menn synes at det er vakkert og opphissende å se på kvinnelige attributter under et tynt lag av gjennomsiktig stoff. Eller server et eksotisk måltid iført haremsbukser og en liten topp. Med brun hud og varme i luften er det perfekt å leke 1001 natt. Heng en myggnetting over sengen og tenn et par lykter med levende lys.
Eller hvorfor ikke gå på en nattlig vandring sammen? Sex i det fri, enten det er i skogen eller ved sjøen kan være en fantastisk opplevelse. Det gjelder selvfølgelig å finne et usjenert sted, det kan jo være litt av leken å lete etter det perfekte stedet sammen. Kanskje er det litt opphissende å vite at man kan bli oppdaget også?
Å ferdes ute i skog og mark med en litt hemmelig agenda passer jo også godt for de litt mer sporty. Ta en lang sykkeltur til ” skogens innerste ” sammen og så bade nakne i et lite tjern? Eller gå på fottur i fjellet, bare du og han alene på toppen av verden. Naturen har et stort potensial for deilige og sexy opplevelser.
Tiden er fin til å oppdage og bruke sin sensualitet og dyrke det kvinnelige. Stelle litt ekstra godt med seg selv og sin kjære. Bruke tiden på å være mer sammen uten TV og heller snakke og kose mer med hverandre. Dele et glass vin på terrassen, balkongen eller gå en tur i parken sammen. Fokusere på felles drømmer og dermed skape positive energier. Gi han ektefølte komplimenter, han trenger det han også.
Nyt dagen og natten og ha en fantastisk sommer!

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.