Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Penis.

Størrelse og lengde på penis er et emne som ofte blir diskutert av både menn og kvinner. Som oftest er det menn selv som er opptatt av dette temaet. Det er ingen fasit om hvor stor og lang den skal være.


av Lystogglede.no    Oppdatert 06.08.2007 22:40:11   

Del på Facebook
annonse

Penis er navnet på det mannlige ytre kjønnsorgan.
Tuppen av svamplegemet er forstørret og kjegleformet og utgjør glans på penis. Glans er normalt omgitt av forhud, en skinnfold som kan trekkes tilbake for å avdekke glans. Forhuden holder glans fuktig og gjør penetrering i kvinnens skjede lettere ved at hudfolden sklir tilbake. Denne glidende effekten sies å øke den seksuelle tilfredsstillelsen for både mannen og kvinnen under et samleie.

Ereksjon forekommer når svamplegemet i penis fylles med blod, og penis blir større og hardere enn normalt. En mann kan også få ereksjon selv om han ikke tenker på noe seksuelt. Mannen kan få orgasme etter stimulering av penis og glans. Orgasme hos mannen kommer ofte samtidig med ejakulasjonen hvor sperma blir støtt ut av penis.

Størrelse og lengde på penis er et emne som ofte blir diskutert av både menn og kvinner. Som oftest er det menn selv som er opptatt av dette temaet. Det er ingen fasit om hvor stor og lang den skal være.
Størrelsen på penis i slapp tilstand vil normalt variere, både i lengde og omkrets, og sier lite om hvor stor penis kan bli når den er erigert. Penisen blir mindre og pungen blir strammere i kaldere omgivelser. I varme blir penisen avslappet og pungen kan bli veldig slapp.
I erigert tilstand befinner de fleste seg innenfor 12-18 cm. Noen er større og noen mindre.
Noen måler fra rota på oversiden av penis, i mens andre måler fra undersiden. Og da sier det seg selv at målene vil variere mye.
Vil også si at penis kan peke i en annen retning enn rett frem når den er erigert, mens den allikevel har et rett skaft. Det forekommer også at den har en noe bøyd form, i tillegg til at den kan helle mer mot høyre eller venstre.

Den perfekte form og størrelse har mange forskjellige svar. Det finnes ingen fasit, men lurer du på noe så ta kontakt med din lege. Det finnes også hjelpemidler på markedet som penisforlengere og penisringer.

Det som er viktig er at du og din partner aksepterer deg som du er. Uavhengig av lengde og størrelse.

Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.