Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Bedre selvtillit, gir bedre sexliv

Kvinner liker men som er sterke og trygge på seg selv. De ønsker å føle seg trygge samtidig som de ønsker nærhet og kjærtegn. Det å stå for hva man mener samtidig som man kan innrømme feil, er gode egenskaper som får en kvinne til å elske sin man enda mer


av Lystogglede.no    Oppdatert 18.06.2007 21:18:16   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

Det hjelper ikke kun å være selvsikker, men en mann må også være god og snill. Det er vanskelig å være denne trygge sikre støttepilaren i hennes liv hvis du selv ikke har tro på deg selv.
Det hjelper lite med et vakkert ytre hvis du mangler de andre positive egenskaper.

For å styrke troen på deg selv og din selvtillit er det viktig å bygge oppunder dine positive egenskaper. Det å være velstelt, sunn og i fysisk god form vil veie opp for at man kanskje ikke ser ut som en filmstjerne. Hvis du i tillegg er høflig og har tro på deg selv, slik at du bringer denne tryggheten videre til henne, vil du være hennes ridder.

Menn som er usikre på seg selv oppfattes heller ikke som maskuline hos kvinner. Det hjelper lite å skryte av en stor penis eller at du er en super elsker hvis du ikke klarer å tilfredsstille henne. Her er handling absolutt mer viktig en ord.
Vær trygg på din egen seksualitet og bruk mye tid på forspill. Maser henne med en aromatisk massasjeolje og bruk mye tid på å kjærtegne hennes klitoris.
Hvis du har problemer med sviktende ereksjon eller for tidlig utløsning vil du med et langt forspill som pirrer henne, kunne kjøpe deg tid. Hun vil da også være så opphisset slik at det kanskje ikke er så viktig for henne at du ikke holder ut så lenge.
Skulle ikke tiden være på din side, slik at du kommer før henne så bruk din gjenværende ereksjon til å presse, trykke penis inn i hennes vagina samtidig som du kjærtegner hennes klitoris slik at hun også får sin orgasme.

Vær gjerne den dominerende parten under samleiet, men la henne gjerne pleie deg litt innimellom hvis hun tar initiativ til det.
Vis at du nyter og setter pris på å motta hennes kjærtegn, gi henne også små meldinger om hvor godt det føles og hvor kåt du er på henne og hun vil sikkert gjerne ”pleie” deg flere ganger. Hvis det skulle bli ”for godt”, ta en pause og kjærtegn henne videre, hun vil ikke merke at du var i ferd med å komme, samtidig som følelsen av og prestere å tilfredsstille henne gir din selvtillit et løft.

Variasjon og selvkontroll er derfor to viktige hjelpemidler som får deg til å bli en bedre elsker. Klarer du å beherske dette samtidig som at du nyter at din kvinne, elsker å bli stimulert og kjærtegnet av deg, vil dette gjøre deg enda mer maskulin i hennes øyne, noe som igjen gir økt selvtillit.

Det å gjøre en kvinne til lags er som sagt ikke kjent for å være lett, du skal være både selvsikker og maskulin samtidig som hun også vil at du kan vise ømhet og ydmykhet.


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.