Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Hvordan unngå å gi han en skikkelig ”turn off” på første date.

Det å date noen for første gang kan være veldig spennende. Man både gruer og gleder seg. Hva skal man ha på seg, hvordan skal man se ut, hvilken parfyme, hvor mye sminke, hva skal jeg snakke om osv. Du vil jo gjerne gi et godt første inntrykk.


av Lystogglede.no    Oppdatert 10.03.2007 10:22:04   

Del på Facebook
annonse

Her følger noen tips, som vi håper kan rettlede eller hjelpe deg litt på veien:

Klær:
Kle deg etter hva du er bedt til. Pynt deg gjerne, men igjen hvor og hva skal dere gjøre.
Er det en middag hjemme så kle deg etter det, er det på en eksklusiv restaurant så må du kanskje kle deg penere. Noen utesteder har jo kleskode, men stort sett så hjelper det å bruke hodet.

Det er viktig å kle seg ordentlig, men pass på at du ikke blir for utfordrende eller at du har en for kort genser e.l.
En skikkelig ”turnoff” er det stikker frem hårdott under armene.Ta deg 5 minutter ektra å fjern dette, eller kle deg med noe som har ermer.

Sminke og hår:
Sminke og hår velger vi å se under ett. Man kan gjerne ”stæsje” håret litt og sminke er det jo helt ok å bruke, men for all del ikke se ut som du bare har smurt på. Smink deg gjerne, men vær litt diskret. For mye sminke setter stort sett de fleste menn ikke pris på.

Parfyme:
Vær varsom, du skal ikke dufte som et parmymeri. Her er det viktig å tenke seg om. Bruker du en tung parfyme er det greit å ikke ha på så mye. Et tung parfyme kan også gi hodepine. Synd hvis daten må avsluttes fordi at han fikk hodepine av parfymen din.

Mat/meny:
Er dere hjemme og han har laget mat, så er det viktig å være hyggelig. Er du en kaloriteller så glem det denne kvelden.
Er det ikke mat du liker så er tipset å si at dette har du ikke smakt før. Smak og så hvis du ikke liker det kan du enten fortelle sannheten eller så kan du tvinge i deg maten og heller spise lite. Det er viktig at du viser at du setter pris på at han har laget mat til deg og roser han for dette.

Er dere ute på restaurant så bestiller man som oftest etter at man har sett på menyen. Det er noen menn som gjerne vil bestille for deg, så her er det viktig å være ærlig å fortelle hva du liker.
Hvis du har noen form for allergi, så er det viktig å si klart ifra. Man skal ikke ofre alt.

Hva skal man prate om:
Her er det ingen uskreven regel om hva man skal prate om. Det viktigste her er å finne en tone, slik at samtalen flyter greit.

Det som man ikke burde prate om på første date er:
- Sykdom
- Dine persomlige kriser i livet
- Dine ekser.
- Om menn generelt hvis du er lei dem, har dårlig erfaring.

Hvis noen av disse temaene kommer opp under kvelden, så ta en lett og kort versjon. Hvis ikke kan dette være ”skremmende” for noen.


Hvis dere drikker alkohol:
Pass på å ikke drikk for mye den første kvelden. For blir du for full, så kan det jo hende at du henger rundt doen ” og kjører porselensbuss” istedet for å ha det gøy. Så pass på inntaket av alkohol og drikke gjerne vann inneimellom. Det er vel ikke noe som er mindre tiltrekkende enn en dame som er dritings ved første date.

Lykke til på daten!


Kilde:www.lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.