Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Seksuelle legninger

Åpenheten rundt seksuell legning har de siste årene blitt akseptert av samfunnet vi lever i. Homofile, lesbiske og bifile er like forskjellige som alle andre, men de er alle individuelle mennesker som er likeverde. Et menneske kan faktisk skifte seksuell


av Lystogglede.no    Oppdatert 15.10.2006 16:07:03   

Del på Facebook
annonse

Åpenheten rundt seksuell legning har de siste årene blitt akseptert av samfunnet vi lever i. Homofile, lesbiske og bifile er like forskjellige som alle andre, men de er alle individuelle mennesker som er likeverde. Et menneske kan faktisk skifte seksuell legning opptil flere ganger i løpet av et liv. Mange gjør dette fordi de ofte føler seg usikre på sin seksuelle legning og ønsker derfor ofte å utforske dette videre.
Hvor mange seksuelle legninger finnes det?

Hetroseksuell legning:
Du er hetroseksuell når du er tiltrukket av det motsatte kjønn. Jente som er tiltrukket / tenner på gutter og gutter som er tiltrukket / tenner på jenter.

Homofil eller lesbisk legning:
Du er homofil ( homo, gutt ) eller lesbisk ( lesbe, jenter ) når du er seksuelt tiltrukket av det samme kjønn som deg. Jenter er tiltrukket av jenter og gutter av gutter.

Biseksuell legning:
Du er biseksuell når du er seksuelt tiltrukket av begge kjønn. Jenter tenner på gutter og jenter og det samme for gutter. Ofte er det slik at de som er biseksuelle ikke føler at de hører hjemme i hetroverden eller homo/lesbeverden. De som har denne legningen lever ofte ” litt skjult ”. Dvs at de feks er gift men har et forhold utenom. Noen prøver seg frem med begge kjønn for å finne ut av legningen sin og noen fortsetter med det hele livet. Par som har hatt langvarig samliv, ”spicer” noen ganger opp samlivet med å få med en annen kvinne eller mann i en sexakt. Noen fortsetter livet ut, men for noen er det snakk om en gang eller noen få ganger.

Transseksualitet:
Er en jente som føler at hun er gutt/mann eller en gutt som føler at han er jente/kvinne.Felles her er at de føler seg ” innestengt ” i kroppen og ønsker å skifte kjønn. Det føles ikke naturlig for disse kvinnene eller mennene å leve i sin medfødte kjønnsrolle. Kjønnsoprasjon er en tung og langvarig prosess men ofte en meget vellykket løsning.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.