Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Tantrisk sex.

I Tantra er det slik at den største energien i universet er den seksuelle, og rituelle samleier og påfølgende orgasmer er dermed en kosmisk og guddommelig opplevelse. Kanskje det er herifra vi har uttykket å se måner og stjerner…


av Lystogglede.no    Oppdatert 01.10.2006 21:05:17   

Del på Facebook
annonse

Tantrisk sex finner vi i både hinduismen og i buddhismen. Man tilber en kosmisk kraft som er forbundet med det seksuelle, slik at disse kreftene henger sammen og man oppnår kontakt med høyere krefter gjennom seksualiteten.

I Tantra er det slik at den største energien i universet er den seksuelle, og rituelle samleier og påfølgende orgasmer er dermed en kosmisk og guddommelig opplevelse. Kanskje det er herifra vi har uttykket å se måner og stjerner…

En tantrisk øvelse som kalles Karezza, går ut på å forlenge samleiet, og at mannen skal få sin orgasme uten samtidig utløsning, en såkalt tørr orgasme. Dette fordi at da varer samleiet mye lengre og mannen kan oppleve å få flere orgasmer i løpet av samme samleie.
For å nå dette målet så innebærer det øvelser med pusten, altså åndedrettet og meditasjon. Dette er øvelser som vi også ser i Yoga. I tillegg må man presse hardt med fingrene på over- og undersiden av penishodet like før han kommer slik at orgasmen blir holdt litt tilbake.
Målet er at man på denne måten etter hvert skal klare å oppleve orgasme og at den skal føles fullverdig uten å samtidig ha utløsning. På denne måten kan altså samleiet fortsette, og dermed bli av lengre varighet, til glede for begge.

Gjennom meditasjonen skal også fokus flyttes fra å nå klimaks, til selve akten og nytelsen og dermed vil man blande sin egen seksuelle energi med den kosmiske. Det er også en fin måte å komme både partneren og sin egen seksualitet nærmere på. Denne typen sex er nemlig langsom, man må kjenne på følelsene og bli i dem, la dem komme og bevisstgjøre seg dem. Dette er nødvendig for å lære seg å kontrollere orgasmen.
Det sier seg selv at voksne menn sannsynligvis vil være bedre på dette enn yngre menn, da det krever en del erfaring.
Uansett så kan det være en deilig måte å være sammen på, med masse nærhet og inderlighet.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.