Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
3 kant eller ikke?

Gruppe sex og det å ha trekant er en seksuell fantasi som mange har, men bare noen tørr å utforske. Noen finner tanken på gruppe sex utrolig opphissende, mens andre synes det er helt avskyelig bare det å tenke tanken.


av Lystogglede.no    Oppdatert 23.08.2006 08:50:17   

Del på Facebook
annonse

Du har kanskje fantasert om å ha sex med mer enn en person, eller din partner har sagt at han / hun fantaserer om dette.
Gruppe sex og det å ha trekant er en seksuell fantasi som mange har, men bare noen tørr å utforske.

Noen finner tanken på gruppe sex utrolig opphissende, mens andre synes det er helt avskyelig bare det å tenke tanken. De fleste føler seg nok usikre på hvordan de ville oppleve en trekant og blir engstelig hvis de har en partner som ønsker dette.
Tenk deg derfor nøye hva du kan risikere, hvis du tar steget så langt og har gruppe sex i virkeligheten. Ikke press partnere til dette hvis du skjønner at hun / han er det minste i tvil. Det er viktig å være klar over at forholdet mellom dere to aldri vil bli som før.

Det å fantasere om en trekant kan være en god ide. Men vær også forsiktig med dette hvis din partner er av den sjalu typen. Ikke alle liker tanken på at partneren fantaserer om en tredje part i sengen. Kanskje de føler at de ikke strekker til seksuelt eller at de ikke tenner sin partner lengre.

For noen par så er en trekant en mulighet til å krydre sexlivet med noe nytt, uten at man er utro. De føler at de da kan forsyne seg av en buffe av seksuell spenning. Er det virkelig så godt for en mann å få / ha oral sex eller samleie med en annen kvinne. Eller har kvinnen i forholdet så stor glede av å ha / få oral sex av en annen mann eller kvinne, eller bli penetrert av en annen manns penis.

Ønsker man seg virkelig en annen partner, eller er det bare et er spennende sex liv man er ute etter? Hvis du eller din partner er det minste usikker på svaret på dette spørsmålet, bør dere vente med å involvere en annen person i deres sex liv. Prøv å krydre tilværelsen litt, prøv dere heller frem med nye stillinger eller bruke sexleketøy.

Her er noen tips:

 • Han / hun kan bruke en dildo eller vibrator til vaginal penetrering av kvinnen samtidig som hun utfører oral sex på han.


 • Han kan slikke sin partner til orgasme samtidig som hun penetreres av en dildo eller vibrator.


 • Kvinner kan ha stor nytelse av å ha sin partners penis i vagina samtidig som hun blir tilfredsstilt av en anal vibrator

  .


 • Begge kan utføre oral sex på hverandre og samtidig bruke en vibrator vaginalt / analt.


 • Han kan slikke sin partner til orgasme samtidig som hans penis penetrerer / har samleie med en vagina.


 • Hun kan bli slikke til orgasme samtidig som hans penis penetrerer / har samleie med en vagina og hun penetreres av en dildo.


 • Hun kan bruke en strap – on
  med utvendig og innvendig penis og penetrere han analt samtidig som hun blir tilfredsstilt vaginalt av sin vibrator.


 • Han kan penetrere / ha samleie med en vagina med sin penis og hun bruker en dildo / vibrator til å tilfredsstille seg selv vaginalt.


 • Se på en pornofilm med gruppe sex, samtidig som dere har sex.


Hvis en eller begge partene har problemer med å gjennomføre dette med leketøy, så vil dere trolig heller kunne ha gruppe sex. Dette fordi at de tipsene som er nevnt over også på lik linje med det å ha gruppe sex krever tillit og at man er ganske seksuelt frigjort.

Det å ha sex med flere en din partner vil være enda mer utfordrende, og en langt større belastning på forholdet, så tenk derfor nøye igjennom om det virkelig er verdt det eller om dere kan finne noen andre måter å piffe opp sexlivet med.

Finn ut hvilke andre fantasier din partner har og hvis begge to gir og tar litt, så kan det å prøve noe nytt være det lille ekstra som må til.
Seksuelle rollespill kan være pirrende innspill i ett kjedelig sex liv.

Hvis dine fantasier om en trekant er så sterke at du føler at du må prøve dette ut så er de viktig at du er klar over at du kan risikere å miste din partner. Det viser seg at det som har mest glede av gruppe sex er personer som ikke er i et fast forhold. Dette fordi det å se sin kjære ha sex med en annen partner ofte kan føre til en stor belasting på et parforhold. De færreste forhold er sterke nok til å takle denne belastningen.
ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.